Billiga jumpsuits för pojkar och flickor

Är du en ung mamma eller pappa som letar efter den perfekta outfiten för att komplettera ditt barns vinterkläder look? Då har du kommit till rätt ställe. Sneakids erbjuder dig ett brett utbud av babydräkter, från kollektionen av jättarna Hummel och Columbia tillpriser mycket konkurrenskraftiga.

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Babykläder av hög kvalitet till bästa pris: babyoveraller, bodysuits, baby combishorts och baby dungarees

Att fundera på hur du ska klä din bebis är en del av varje förälders dagliga rutin. För att göra det lättare för dig har vi sammanställt en lista med kläder för nyfödda, flickor ellerpojkar. Ett brett urval av kombinationer bekväma och skyddande kläder för alla typer av aktiviteter, och även durant dåligt väder. Eftersom de är mer ömtåliga än vuxna måste de vara väl skyddade för att garantera en god hälsa. Detta urval av babykläder har gjorts med målet att du ska kunna ta med din baby utomhus för alla dina aktiviteter.

Varma babykläder för att klara dåligt väder

För att hjälpa dig att göra ditt val vill vi ge dig en kort presentation av alla modeller med alla deras specifika egenskaper.

Babydräkterna Snuggly Bunny Bunting och Tiny Bear II Bunting från Columbia

Dessa dräkterför bebisar har en riktigt snygg design med roliga mönster och är fodrade med dun, vilket ger utmärkt värmehållning för de små som skyddas mot kyla. Med en vattenavvisande yta förhindrar de all kontakt med fukt när det regnar. Huvan och Ärmarna är fodrade med microfleece för extra skydd på känsliga delar av kroppen. Dessa babyset med kilar är tillverkade i mjukt, lättviktigt tyg och tillåter naturlig rörelse för att säkerställa god rörlighet. Vissaautres modeller har djuröron på mössan för att göra hans babystil perfekt.

baby kostymer Columbia Foxy

Förfina hans look samtidigt som han skyddas mot kyla genom att välja denna dräktmed rävöron på mössan. Den är helt tillverkad av extremt silkeslen fleece och ger en mycket behaglig känsla vid kontakt med hans känsliga lilla hud. En fläta pryder huvan för att ge en söt touch till hans babyoutfit. Ärmarna på händer och fötter kan vikas ner så att benen kan andas fritt, vilket ger bättre rörlighet och utmärkt andning. Alla dessa egenskaper gör dem till perfekta outfits för alla vardagsutflykter.

Två-i-ett-modellerna: vändbara babyoveraller Columbia Power Lite

Med två sidor som visar två olika mönster med en liknande design gör dessa dräkter att du kan byta din babys look när du vill. Med innovativ Thermarator™-teknik, ger de perfekt värmeisolering för optimalt skydd mot kyla. Dessa mycket stödjande dräkter är utrustade med ett elastiskt midjeband med lätt spänning och har nedfällbara händer och fötter.

De har en vattenavvisande beläggning och hakskydd som förhindrar all typ av friktion som kan skada huden och garanterar bättre täckning i detta område.

Våtoveraller för regniga säsonger

Regn kan falla när som helst på dygnet, så se till att ditt barn är väl skyddat med den perfekta våtdräkten. Med svetsade sömmar och en öppning med tryckknappar förhindrar dessa set HUMMEL tillverkade av vattentät textil att vatten sipprar in. De har ett högpresterande fuktavledande system som gör att barnet kan hålla sig varmt och torrt durant under alla sina aktiviteter. Deras huvor är avtagbara så att du kan variera passformen efter väderförhållandena. De har fotkilar som ger optimalt stöd för maximal komfort.

De har reflekterande detaljer för bättre synlighet när du är ute och rör dig på natten.

Dräkter som klarar snön

Inspirerade av de port ees durant regniga säsongerna är dessa modeller utformade för att skydda mot den extrema kyla och fukt som går hand i hand med snö. baby jumpsuithml SNOOPY SNOWSUIT har ett fleecefoder som ger utmärkt värmeisolering så att han får en känsla av extrem komfort. De är också bra på att transportera bort svett, så att hon inte blir överhettad. De svetsade sömmarna förhindrar läckage så att ditt barn alltid håller sig varmt och torrt.

De har reflekterande detaljer som garanterar bättre synlighet durant nattaktiviteter.

Fashionabla babykläder till konkurrenskraftiga priser

För att göra dig och ditt barn nöjda erbjuder vi dig de bästa babykläderna från de största varumärkena, till oslagbara priser. De har mycket trendiga designer och erbjuder en look som är både söt och sportig. Babyoveraller, bodysuits, babyjumpsuits eller babybyxor, alla delar är tillverkade av kvalitetstygerDe är ofta tillverkade av ekologisk bomull, vilket ger utmärkt slitstyrka och maximal hållbarhet. Vi har också ett brett utbud av babysuit 1 month, den perfekta åldern för att täcka ditt lilla barn.

Och pricken över i:etteau, förutom att förse dig med utvalda produkter, erbjuder sneakids en leveransservice rapide .