Kortärmad UV-skyddsoverall för baby Playshoes Whale

Kortärmad UV-skyddsoverall för baby Playshoes Whale

Börjar på: 428,38 kr

342,68 kr

-20%
Skydda ditt barn mot solen med UV Combi-shorts Playshoes Whale, speciellt utformad för juniorer.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 428,38 kr

342,68 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Kortärmad UV-skyddsoverall för baby Playshoes Whale

Kombishortsen med UV-skydd för barn Playshoes Whale är ett måste för aktiva barn! Designad av det kända märket Playshoes, erbjuder denna combi-short inte bara effektivt skydd mot solens strålar, utan också rolig stil med sitt valtryck.

Kombishortsen är speciellt utformade för juniorer och har perfekt passform för växande barn. Den är tillverkad av högkvalitativa material och är både lätt och slitstark, perfekt för utomhusaktiviteter. Dessutom har den UV 50+-skydd, vilket ger maximalt skydd mot solens skadliga strålar.

Med sin bekväma passform och praktiska dragkedja är den lätt att ta av och på och ger gott om rörelsefrihet så att ditt barn kan leka och ha roligt i full säkerhet. Dessutom är den lätt att sköta och torkar snabbt, vilket gör den till ett perfekt val för strandsemestrar eller soliga dagar vid poolen.

Oavsett om det är en dag på stranden, en familjeutflykt eller bara lek i trädgården, är Playshoes Whale kids UV protection playsuit det perfekta valet för att hålla ditt barn skyddat och snyggt i solen. Glöm inte att lägga till den i ditt barns garderob nu för säkra sommaräventyr!

Mer information

Varumärke Playshoes
Tillverkarens SKU 461331-011
Färg marinblå
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1