Overall för babypojke Reima Sevetti

Overall för babypojke Reima Sevetti

Börjar på: 1 590,94 kr

1 091,80 kr

-31%
Ge ditt barn långvarig komfort med Reima Sevetti våtdräkt, designad av det pålitliga varumärket Reima för juniorer.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 1 590,94 kr

1 091,80 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Overall för babypojke Reima Sevetti

Våtdräkten Reima Sevetti från Reima är det perfekta valet för att hålla ditt barn varmt och torrt under kalla vinterdagar. Våtdräkten är tillverkad av högkvalitativa material och är utformad för att tåla väder och vind och barns utomhusaktiviteter. Med sin sportiga och moderna design kommer elle garanterat att falla ditt barn i smaken.

Dräkten är speciellt utformad för juniorer och ger en bekväm passform och rörelsefrihet för lek och aktiviteter utomhus. Yttertyget är vattentätt och andas, så att ditt barn håller sig torrt även i vått väder. Det mjuka, varma fleecefodret ger optimal komfort, medan de förseglade sömmarna förhindrar att vatten tränger in.

Dräkten Reima Sevetti är full av praktiska funktioner för utomhusbruk. Elle har en avtagbar huva för extra skydd mot vind och regn, och elastiska damasker för att hålla snön ute. Muddarna och fållarna är också justerbara för perfekt passform.

Förutom att vara funktionell är dräkten också snygg med sin moderna design och ljusa färger. Elle finns i olika storlekar för att passa tous barn. Oavsett om det är en skiddag med familjen eller lek i snön med vännerna, kommer Reima Sevetti barndräkt att vara det perfekta valet för att hålla ditt barn varmt och torrt under alla omständigheter.

Varumärket Reima är känt för sin kvalitet och hållbarhet när det gäller barnkläder. Med Sevetti våtdräkt kan du vara säker på att ditt barn kommer att vara väl skyddat och bekvämt hela vintern lång. Så vänta inte längre, ge ditt barn Reima Sevetti våtdräkt för en bekymmersfri utomhusupplevelse full av kul!

Mer information

Varumärke Reima
Tillverkarens SKU 520229-9990
Färg svart
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1