Barntränare adidas för flickor och pojkar till bästa pris

Letar du efter skor för att göra ditt barns look perfekt eller för att följa med dem på deras sportaktiviteter? Här hittar du ett urval av de bästa barnskorna Adidas för flickor och pojkar. Och för att hålla din plånbok glad finns våra sneakers sneakers tillgängliga till låga priser!

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Adidas sneakers anpassade för yngre barn

De mest kända skomärkena, som Adidas, har tagit för vana att anpassa sina flaggskeppsmodeller för yngre barn. Det berömda tyska märket är inte längre bara för vuxna.

Det erbjuder nu produkter som är lämpliga för yngre barn, som du nu kan upptäcka på Sneakids i vårt urval av barnskor Adidas. Oavsett om du är pojke eller flicka kommer du att kunna sticka ut på lekplatsen eller durant under sportpassen med dessa trendiga skor. Stan Smith Här hittar du alla bästsäljare från märket med de tre ränderna, Superstar, Gazelle, Harden... och allt till det bästa värdet för pengarna!

Små men snygga med Adidas barnskor på look.

Adidas sneakers är de oumbärliga skorna för ditt barns vardagsaktiviteter. De tilltalar med sina trendiga färger, material och originella design. De gör att ditt barn kan gå, springa, leka, hoppa eller dansa helt bekvämt och säkert. Det är därför vi på Sneakids har bestämt oss för att skapa ett brett urval av barnskor från toppmärket Adidas, och till låga priser.

Din lilla pojke eller flicka kommer äntligen att ha den komfort och stil som passar honom eller henne bäst. Ett brett utbud av modeller finns tillgängliga för försäljning för att tillfredsställa alla modeönskningar och passa alla storlekar och personligheter.

Från de mest klassiska skorna till de mest tekniska, i sobra eller flashiga färger, med snören eller kardborreband. Oavsett vad ditt barn väljer kan det enkelt matcha sitt favoritpar med sina skolkläder, sportkläder eller speciella outfits, för en trendig och snygg look.

Barnskor för alla sporter

Träningsskor för pojkar och flickor måste väljas med omsorg beroende på vilken sport de utövar. Varumärket Adidas har förstått detta koncept och har utvecklat en ny kollektion för varje sport. Om ditt barn gillar utomhusaktiviteter behöver han eller hon skor som ger bra grepp, utmärkt fotledsstöd och optimal ventilation. För att uppnå detta måste du välja adidas träningsskor i rätt storlek, där adidas pojkstorlek 27 är mycket populär.

junior Adidas Kurobe K-skor är speciellt utformade för outdoor. De gör det möjligt för ditt barn att springa flera mil eller korsa berg med total komfort. Om ditt barn älskar basket och är ett fan av N.B.A.-matcher är Adidas Harden -kollektionen helt rätt.

Både Vol 5- och Stepback 2.0-modellerna är flexibla, lätta och andas. De har en flexibel ovandel och en yttersula som ger bra grepp på en mängd olika underlag på basketplanen. Kort sagt, genom att ge din blivande idrottsman eller idrottskvinna ett par skor som är anpassade till kraven i deras favoritsport kan de leva ut sin passion till fullo och prestera i full säkerhet. Garanterad prestanda!

Barnskor Adidas: en kombination av kvalitet, komfort och hållbarhet

Med Adidasbabyskor, finis gympaskor med hål och sulor som slits ut efter bara en månad. Det kända varumärket med de tre ränderna met har över 60 års erfarenhet och know-how för att erbjuda dig ett brett sortiment av solida, högkvalitativa och framför allt moderna produkter. Din växande champion kommer att kunna ha roligt varje dag.

Adidas Originals barnskor är superbekväma, lätta, flexibla och ger optimalt stöd. De är perfekta för ömtåliga fötter. Dessutom är deras fästsystem lämpliga för alla åldrar och storlekar.

Välj Adidas sneakers med kardborreknäppning för de allra minsta, så att de kan ta på sig skorna själva. När de kan knyta skorna utan din hjälp kan du köpa dem några Adidas modeller med snörning i vår försäljning för att möta denna utmaning.

Ge ditt barn en lyckad look sportswear !

Stilen sportswear är till för hela familjen, både vuxna och barn. Adidas gazelle För en äkta look sportswear-look, besök Stan Smith eller Superstar. I vårt urval av barnskor Adidas hittar de små ett brett utbud av produkter från det varumärke som är populärt bland vuxna, men i en junior-version.

Ni kan matcha era respektive looks när ni är ute med familjen, och effekten är garanterad! Våra modeller finns i sobra eller ljusa färger och är alla ännu mer bedårande än nästa autres. De passar lika bra till en träningsoverall som till en mer urban outfit.

Så varför inte shoppa online och ge din lilla pojke eller flicka de Adidas babyskor som de har drömt om? För alla inköp som görs i vår butik, dra nytta av specialpriser och leverans rapide.