Klänning för babyflickor till bästa pris

Är du nybliven förälder och letar efter den perfekta outfiten till din lilla flicka? Då har du kommit till rätt ställe. Sneakids erbjuder dig ett brett urval av babyklänningar till oslagbara priser.

Fler filter

Fallande ordning

Om det är något man måste ha för att klä en liten flicka så är det babyklänningen! Från prinsessklänningar till långärmade festklänningar, det finns inget bättre tillfälle än nu att köpa en billig klänning till en liten flicka.

Hur väljer jag rätt klänning till min lilla flicka?

Att få en ny bebis kan ibland vända upp och ner på vardagen. Nya funderingar som "hur ska jag klä henne, vilket tyg ska jag välja, vilken färg passar hon bäst i" kommer i förgrunden.

För att göra ditt liv enklare har vi sammanställt en lista över de bästa klänningarna och autres kläderna för den lilla flickan på marknaden. Oavsett tillfälle, på sneakids är du säker på att hitta den perfekta outfiten för din prinsessa, till oslagbara priser.

Generellt sett tenderar vi att välja praktiska kläder som är lätta att ta på och av. Om din bebis är under två år är det viktigt att välja ett mycket silkeslent tyg som passar den känsliga lilla huden.

Eftersom det inte krävs några speciella tekniska egenskaper, premier ska kläderna ge maximal komfort och vara estetiskt tilltalande. Glöm de överdrivet extravaganta modellerna, en klänning i cotton med söta mönster kommer att göra susen. Se också till att denna kan anpassas till ett underplagg eller en minitröja för att klara de svalare årstiderna.

Babyklänningar för vinterutflykter

Om du brukar ta med dig bebisen på alla dina utflykter bör du packa kläder som kan skydda henne från den bittra vinterkylan. Några långärmade fleeceklänningar skulle vara perfekta.

Med en design i vald bomull som är mjuk, andas och har utmärkt värmeisolering håller de din dotter skyddad från stormvindar och överskottsvärme. Praktiska och bekväma, utan att förlora något av sin estetiska charm, kommer de att förädla din lilla prinsessa's look varje dag: på gatan, på förskolan eller hemma. Denna elegans gör dem också lämpliga för alla typer av evenemang, t.ex. födelsedagskalas.

Du kan också lägga till en bloomer för extra skydd. De hålls på plats av elastiska ändar och är tillverkade av mjukt tyg med extra mjuk stoppning, vilket garanterar extrem komfort och perfekt värme. Den stora flexibiliteten ger optimal rörlighet så att baby kan röra sig som han vill.

Trendiga klänningar för vardagsutflykter

Med sin somriga look och 100% semestertema är dessa klänningar perfekta för alla tillfällen: en söndag i kyrkan, en fest med vänner eller familjeutflykter. Med eller utan ärmar, tillverkade av ett lätt, mjukt och funktionellt tyg som gör att de känns fräscha hela dagen. De har barnslig grafik som ger dem en elegant touch.

Du kan också hitta några modeller av kjolar som du kan matcha med en topp av samma kvalitet. De är tillverkade av bomull som är mycket silkeslen och smidig, vilket ger maximal komfort och utmärkt grepp.

Olika färger och mönster finns tillgängliga, inklusive rose , för att ge hela hennes look en liten prinsessa touch.

Babyklänningar för ceremonier

Vi har också ett sortiment som är särskilt anpassat för speciella dagar som bröllopoch dop. Klä henne som en av de prinsessor Disney som hon är särskilt förtjust i genom att ge henne en av våra klänningar med en mycket elegant design. Ofta är ceremonier, oavsett om de är till hennes ära eller inte, ett tillfälle att sätta baby i rampljuset. Undermedvetet utkämpar mammor en kamp om vem som har den sötaste. Välj en liten klänningenkel utan för mycket krusiduller, perfekt anpassad till temat och allt är klart.

På vår sida hittar du garanterat en märkesklänning för baby till oslagbara priser.

Klänningar i robusta, lättskötta tyger

Att barn är omtänksamma är en öppen hemlighet. Faktum är att babyer, men framför allt deras kläder, utsätts för alla typer av smuts, repor och autres element som kan förändra deras skick.

Deras kläder måste därför vara tillverkade av högkvalitativa textilier som garanterar utmärkt motståndskraft mot nötning och alla typer av slitage, för optimal hållbarhet. Samtidigt erbjuder de maximalt skydd för den känsliga lilla huden.

Denna robusthet innebär att de tål alla typer av tvätt. Det finns dock några regler att följa för att förhindra att de expanderar eller missfärgas snabbt: se till att du tvättar dem med rent vatten och tvål, använd produkter som inte innehåller slipande kemikalier och utsätt dem inte för för hög temperatur när du torkar dem.