Långbyxor för babyflickor och pojkar till bästa pris

De bästa priserna finns på sneakids, så passa på att komplettera din lilla prinsessas minigarderob. Vi tillverkar våra produkter från referensmärken i branschen, erbjuder vi dig ett brett urval av babykläder, särskilt salopetterbabyflickor samt kompisar, byxor, byxoroch klänningartill attraktiva priser.

Fler filter

Fallande ordning

Hur väljer du rätt kläder för en liten flicka?

Ankomsten av ett barn för med sig nya bekymmer i vardagen. Högst upp på listan är deras garderob. Att välja rätt babykläder för dem är ingen lätt uppgift, särskilt när det är första gången. För att hjälpa nyblivna föräldrar med denna uppgift har vi beslutat att dela med oss av vår kunskap om ämnet och visa upp de produkter som finns i vår onlinebutik.

På premier är det värt att notera att durant under de första månaderna är små flickorshud extremt känslig . Det är därför du måste välja ett naturligt, mjukt, andningsbart tyg som ger henne all denkomfort hon behöver. Välj kläder i bomull ! Vi rekommenderar löst sittande kläder för att ge henne gott om rörelsefrihet. Du bör också välja kläder med enkla, lättåtkomliga knäppningar: tryckknappar eller dragkedjor.

När du bläddrar på vår webbplats hittar du modeller med alla dessa egenskaper: klänningar, jumpsuits , byxor,sparkbyxor, overaller och t-shirtsbabygirl till debästapriserna.

Bekväma och snygga babyoveraller

Overallendesignades ursprungligenför arbetare och har sedan dess blivit ettoumbärligt modeplagg som finns med på listan övertrendiga outfits varje år . Så småningom harbabymodeller dykt upp, baserade på samma mönster, men med den extra fördelen att de är mjuka för att skydda den känsliga huden hos små spädbarn. Dessa kostymer, som ofta är tillverkade av extremt mjuk denim , är pålitliga partners durant under både varma och svala årstider .

De är försedda med knappar och är lätta att ta på och av: en praktisk lösning för mammor som har mycket att göra. Snygga och tidlösa, de kan vanligtvis bäras över en lång- eller kortärmad topp för en elegant men ändå avslappnad look look. Deras silkeslena, flexibla och andningsbaratygkonstruktion garanterar maximal komfort hela dagen, och deras eleganta look gör dem till de perfekta plaggen för att finjustera din lilla prinsessas vardagsstil. Ett riktigt blickfång.

Mysiga baby rompers

Medsamma två-i-ett-koncept ärrompern ett av de mest populära plaggen för nyfödda. Vi erbjuder en hel rad olika modeller för flickor, med ett urval avstorlekar och välskräddade looker tilloslagbarapriser. Utsmyckade med attraktiva, färgglada tryck ger de en elegant touch till hennes look.

Lätta klänningar för babyflickor för alla tillfällen

Vad kan vara mer feminint än en klänning som gör henne smal look. Klä henne i en av våra vackraste babyklänningar för alla slags tillfällen: bröllop, födelsedagar, dop eller autres evenemang . De är till stor del tillverkade av ren bomull och finns i trendiga färger som rose, har en utmärkt förmåga att reglera kroppstemperaturen och är perfekt ventilerade för att hålla henne sval hela tiden .

Klänningensymboliserar kvinnlighet genom tiderna och är ett måste i enliten flickas minigarderob .

Babyjumpsuits för vintern

Du kommer också att älska våra jumpsuits för babyflickor. Dessa baby girljumpsuits är tillverkade helt i fleecetyg och är en pålitlig partner durant under de kallare årstiderna. De är sköna mot barnets känsliga hud och har en utmärkt värmeisolering som håller kylan borta hela dagen. Med lättåtkomliga knäppningar är de enkla att ta av och på.

Den klassiska skärningen i kombination med stor flexibilitet gör att hela kroppen kan röra sig naturligt, så attbarnet kan röra sig som det vill. De finns i en rad trendigafärger på, t.ex. rose, och kommer säkert att tilltala modemedvetna mammor som vill föra traditionen vidare .

Byxor för babyflickor för varmt och kallt väder

Vi erbjuder också ett sortiment av byxor för små flickor med känslig hud. De är huvudsakligen gjorda av supermjukt tyg och finns i fleece, denim eller leggings, beroende på din smak och dina behov. Tack vare andningsförmågan känns de svala när det är varmt och håller värmen ute när det är kallt. I vår nya kollektion hittar du ett brett utbud av byxor för babyflickor som passar alla årstider och tillfällen.

De bästa babykläderna på sneakids

Med försäljning på många artiklar ärsneakids inte bara en av de bästa leverantörerna av babykläder, det erbjuder också en bearbetnings- och leveransservicerapide .