Babybadkläder för flickor och pojkar till bästa pris

Välj kvalitet genom att investera utan att göra avkall på pengarna i vårt stora urval avbadkläder för baby, med, mellan autres dennya kollektionen Hummel. Med ett utbud av produkter för både flickorochpojkar,småbarnkan du dra nytta av en billigservice >och enleveranstid rapide.

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Snygga babybadkläder till oslagbara priser

Michael Phelps, innehavaren av flest rekord i simning, blev inte vad han är av en slump. Han började i mycket ung ålder, bara 7 år gammal. För att esp säkerställa att ditt barn utmärker sig i denna disciplin är det viktigt att få ner dem i vattnet så tidigt som möjligt. Du kommer att introducera ditt barn till glädjen att leka i vatten, något som många bebisar tycker mycket om.

Vi har sammanställt ett urval av kläder och våtdräkter för att ge ditt barn en bra start. Sneakids met erbjuder dig ett brett utbud av babybadkläder till mycket konkurrenskraftiga priser.

Vilken baddräkt ska du välja till din baby?

Oavsett om det handlar om en baddräkt eller någon annan typ av kläder för nyfödda, så finns det två huvudsakliga kriterier för att klä en baby: komfort och estetik. Men du kan också välja funktioner som är specifika för varje outfit och som kan göra den mer praktisk än en annan. Beroende på barnets vattenaktiviteter kan du välja miniatyrversioner av de port som bärs av vuxna , en blöjdräkt, en UV-skyddsdräkt eller badshorts, liksom badbyxor eller en baddräkt i ett stycke.

Badkläder mot läckage eller blöjbadkläder

Dessa babybaddräkter är baserade på principen för en blöja och har innerfoder av mycket vattentätt tyg så att inget ämne kan läcka igenom. Detsamma gäller omvänt, eftersom de inte tillåter någon fukt att sippra igenom, vilket riskerar att tynga ner barnet. Dessa modeller är extremt praktiska och kan användas flera gånger tack vare att de är lämpliga för alla typer av tvätt.

De är perfekta för barn upp till ett år och är tillverkade av mjukt och följsamt material för maximal komfort. Det är viktigt att välja rätt storlek, annars kommer nom "läckagesäkra badkläder " att förlora all mening.

Badkläder med anti-UV-behandling

Oavsett om spädbarn utsätts för direkt solljus eller inte är de inte helt skyddade mot UV-strålar. Det är därför vi har UV-skyddande overaller. Dessa dräkter täcker alla kroppsytor förutom händer och fötter och erbjuder maximalt skydd för ditt lilla barn.

Hummel har vi valt en av de mest fashionabla modellerna för att uppfylla alla dina krav. Dessa kortärmade overaller med rund hals och IP+50-teknik har en hellång frontknäppning på zipp som gör dem lätta att ta på och av. De är tillverkade av mjukt, följsamt tyg som andas och känns bra mot känslig hud samtidigt som de ger god rörlighet. Hyper De är bekväma och skyddande och ett måste i sommargarderoben. Glöm solbränna, välj hmlbeach-lösningen.

Klassiska badkläder

Badkläder för pojkar

För dem som är lite äldre kan du köpa mindre storlekar av de port som bärs av vuxna. Det här är din chans att matcha din baddräkt med deras. Babysimningen kommer att bli ännu mer intressant. Oavsett om det är shorts eller badbyxorna, är dessa baddräkter för pojkar gjorda av mjukt tyg så att de inte stör ditt barns motorik, och de är supermjuka för en känsla av permanent komfort. Du kan välja mellan en avslappnad design för strandsemestern vid havet och en sportigare stil för en mycket elegant look athleticgant.

Badkläder för babyflickor

För de allra minsta, perfekt för bebisar från 6 månader, kan du välja mellan baddräkter i ett stycke och badbyxor. De är tillverkade av mjukt, flexibelt tyg med medelhög kompression och garanterar utmärkt stöd och sömlös rörlighet - allt som din blivande simmare behöver för att ha roligt i poolen. Modeller i rose finns också tillgängliga för pricken över i:etteau.

Utvalda tyger som är lätta att ta hand om

Oavsett om ditt barn simmar ibland eller regelbundet kommer hans baddräkter i kontakt med alla möjliga produkter som kan skada dem ganska snabbt. Därför måste du välja rätt tyg för rätt plats. Till exempel, när du simmar i poolen, välj polyester- eller polyamidmodeller som tål klor.

Du kan också hålla dem så bra som nya påorigine genom att ta hand om dem regelbundet efter varje simtur: tvätta med mild tvål, skölj med rent vatten och torka sedan i en temperatur som inte är för varm för att förhindra missfärgning och töjning.