Combi-short uv babyskydd Playshoes Whale

Combi-short uv babyskydd Playshoes Whale

Börjar på: 440,61 kr

330,43 kr

-25%
Skydda ditt barn från solen med UV-kombishort Playshoes Whale, perfekt för de små sommaräventyren.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 440,61 kr

330,43 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Combi-short uv babyskydd Playshoes Whale

Upptäck våra Playshoes Whale kombishorts för spädbarn, utformade för att skydda ditt lilla barn från skadliga UV-strålar samtidigt som de erbjuder optimal komfort. Kombishortsen tillverkas av det välkända varumärket Playshoes och är speciellt utformade för spädbarn som har känsligare hud och behöver extra skydd mot solen.

Kombishortsen har ett effektivt UV-skydd som skyddar ditt barns känsliga hud mot solens skadliga strålar. Den är också vattenavvisande, vilket gör den till det perfekta valet för vattenaktiviteter och dagar på stranden. Så du kan låta ditt barn leka och ha kul i full säkerhet utan att oroa dig för solbränna.

Den lekfulla, färgglada designen med ett bedårande valmönster kommer säkert att glädja ditt barn och ge en touch av nyckfullhet till deras strandoutfit. Kombishortsen har dessutom en praktisk dragkedja framtill, vilket gör det enkelt att klä på och av ditt barn.

Det mjuka, lätta tyget ger optimal komfort för din baby samtidigt som han kan röra sig fritt. Kombishortsen är dessutom lätta att sköta och kan maskintvättas utan att förlora form eller färg.

Ge ditt barn solskydd av hög kvalitet med UV-kombishortsen Playshoes Whale. Med sin bedårande design och praktiska funktion är den den perfekta följeslagaren för soliga dagar med ditt barn. Så vänta inte längre, lägg till denna combi-short i ditt barns garderob idag!

Mer information

Varumärke Playshoes
Tillverkarens SKU 461333-011
Färg marinblå
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1