Om oss?

Från och med lanseringen år 2021 har Sneakids etablerat sig som den ledande e-handelssajten inom barnens värld. Vår fokus ligger på barnmode, från spädbarn till tonåringar, men även på leksaker. Vår e-handelssajt är ett guldgruva för alla föräldrar som vill glädja sina barn. Varje månad väljer vi noggrant ut mer än 700 nya produkter för att möta de smås önskemål och förbättra din shoppingupplevelse.

Blandande passionen för barnmode och inom- och utomhusleksaker vill omvandla varje besök till en unik upplevelse och tillgodose alla dina önskemål. Med en imponerande samling av över 600 märken finns det något för alla, oavsett stil eller ålder.

Sneakids är inte bara en e-handelssajt, det är en öppen dörr till en värld av upptäckter. Här hittar du välkända märken som Nike, adidas, Asics, Puma, men också leksaksmärken som Ravensburger, Lego och Playmobil - här finns allt för barnen.

Och för alla som älskar bra erbjudanden finns det gott om rabatter på Sneakids: exklusiva kampanjer, temadagar och rabattkoder som gör både små och stora barn glada. De mest populära händelserna är Black Friday, Cyber Monday, Soldes och French Days.

Det breda sortimentet inkluderar allt från snygga skor för barnens första steg, till trendiga kläder för tonåringar och kramdjur och sällskapsspel - allt för att tillfredsställa barnens önskemål. Med priser som passar alla budgetar är upplevelsen på Sneakids jämförbar med större barnklädesvarumärken.

SNEAKIDS PRISER

Sneakids lägger stor vikt vid att erbjuda produkter till bästa pris-kvalitet-förhållande, vilket garanterar nöjda familjer.

LEVERANSEN PÅ SNEAKIDS

Sneakids garanterar tillförlitliga och snabba leveranser inom Frankrike och flera andra europeiska länder. Upptäck vårt pris och leveransalternativ på vår dedikerade sida.

RABATTER OCH KAMPANJER PÅ SNEAKIDS

Genom att anmäla dig till Sneakids nyhetsbrev håller du dig uppdaterad om de senaste nyheterna, exklusiva erbjudanden och särskilda tillfällen.

STORLEKSGUIDE

Sneakids vet hur viktigt det är med rätt storlek på kläder till barnen. Därför erbjuder vi detaljerade storleksguider som underlättar ditt val av storlek för varje åldersgrupp.

Kom och upptäck Sneakids coola och avslappnade värld, och ge dina barn en stil som passar dem perfekt!