Första stegen - Babyskor från 18 till 23

Så där ja, nu börjar barnet gå! Bläddra igenom urvalet av skor för de första stegen som erbjuds av sneakids för att hitta det perfekta paret. Upptäck här ett brett urval av Babyskorfrån stora märken: Kickers , Aster , Mod8 -First Steps Shoes och Babyskor från 18 till 23.

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Som du säkert redan vet är det bästa för dina småttingar att gå barfota så mycket som möjligt. Men det kommer en tid när barnet växer upp och börjar ta sina första steg, och gå som mamma och pappa. Då är det dags att ge honom hans första par skor. För att få bra stabilitet måste barnets fötter kunna röra sig fritt. Tårna behöver utrymme för att breda ut sig, vicka och känna.

Välj en modell med halkfri sula, som gör att ditt barn kan vara i en bekväm zon och bibehålla en bra balans.

Ett brett utbud av första-steget-skor för din baby

Att köpa babyskor är inte alltid lätt. För att begränsa risken för smärta och ge ditt lilla barn bättre komfort är det viktigt att välja skor som är lämpliga för småbarn.

Urvalet av första steget-skor i vår onlinebutik hjälper dig att hitta rätt par för ditt barn. Du hittar en rad högkvalitativa produkter från varumärken som Kickers, Mod och Aster. Gåskor för baby, stövlar för baby, botillons för baby...

Alla våra modeller finns i olika färger och storlekar, så att varje förälder kan erbjuda sitt barn det allra bästa. Dra nytta av vår leveransservice rapide för ditt köp av billiga babyskor på sneakids.

Vad är rätt ålder för babyskor?

Din bebis har vuxit upp och börjar stå upp. Undrar du om det är rätt tid att sätta på sig några fina skor? Det finns ingen idealisk ålder för när ditt barn ska få sina allra första skor, men 10-18 månader verkar vara en bra tid för att köpa ett par första steg-skor till ditt lilla barn.

Du håller säkert med om att köpet av babyskor är ett mycket viktigt ögonblick. Fel val kommer att påverka utvecklingen av hans fötter. När barnet lär sig gå behöver det känna sina lilltår och alla markens förnimmelser för att hitta balansen. Därför är det viktigt att hitta rätt skor som är både flexibla och lätta.

Så väljer du rätt babyskor för de första stegen

Även om det kan vara frestande att välja estetiskt tilltalande modeller är det viktigaste kriteriet för att välja rätt babyskor naturligtvis komfort. Det är viktigt att din pojke eller flicka känner sig helt bekväm i sina träningsskor och inte hindras i sina gångrörelser.

Välj skor med en "minimalistisk" design, som är bäst lämpade för ditt barns första steg. De perfekta skorna ska kännas så nära barfota som möjligt, vilket är perfekt för utvecklingen av ditt barns små fötter.

Och glöm inte point om stöd för fotvalvet. Visste du att? Ditt barns fotvalv håller fortfarande på att bildas och kommer att fortsätta göra det tills barnet är omkring 4 år gammalt. För maximal komfort rekommenderar vi babyskor med innersula i naturläder. (Mycket små barn tenderar att svettas mycket).

I vår onlinebutik hittar du en rad olika märken av babyskor för första steget, med modeller av högsta kvalitet att välja mellan.

De speciella egenskaperna hos skor för första steget

Har ditt barn tagit sina första steg ett tag nu? Nu är det perfekta tillfället att ge dem deras första promenadskor. Första-steget-skor är utformade för att ge komfort och säkerhet när ditt barn lär sig att gå.

Skorna är bekväma att bära och har låg vikt för att inte tynga ner foten. De är tillverkade av material som är anpassade till barnets känsliga hud, vanligtvis mjukt läder som låter foten andas. Sulan är både flexibel och tunn, så att ditt barn kan njuta av barfotakänslan.

Välj yttersulor i gummi eller tuggummi, som är halkfria. Sneakids sortiment av babyskor har alla dessa egenskaper: allt du behöver göra är att välja den du gillar bäst!

När bör man byta skor?

Oavsett om du vill köpa sandaler, tofflor eller skor till din lilla ängel är det mycket viktigt att känna till hans eller hennes skostorlek. Det är en bra idé att kontrollera, särskilt om det inte är din lilla älsklings allra första skor.

Bara en påminnelse: barns fötter växer otroligt snabbt. Durant Under de första två åren ökar barnets skostorlek var tredje månad. För att kontrollera att skorna inte längre passar kan du använda den gamla hederliga metoden.

Om du inte kan föra pekfingret längs baksidan av hälen är det dags att köpa ett par nya skor. Glöm inte att kontrollera sulorna för slitage och skornas form för att se om de fortfarande har en bra passform.

Bekväma och snygga skor för ditt barn

På sneakids erbjuder vi produkter av högsta kvalitet som garanterat tar väl hand om din baby. Du hittar ett brett utbud av babyskor som kombinerar komfort och mode.

I vårt urval finns också alla de nya kollektionerna: färgglada modeller rose, röda eller tvåfärgade för flickor, sobra och snygga skor för pojkar.