Billiga Cienta Barnskor för flickor och pojkar

Skor Cienta Barn och Baby Pojkar och Flickor. Hög kvalitet och billiga barnskor ▻ Stort urval av storlekar & modeller ✓ Gratis leverans till bästa pris garanterat.

Fler filter

Fallande ordning

Cienta skor för pojkar och flickor

Upptäck kollektionen CIENTA, varumärketorigine från tillverkaren av 100% vulkaniserad canvas Espagne. Cienta grundades 1982 och är ett företag som specialiserat sig på tillverkning av skor för barn och juniorer. Varumärket finns i norra delen avEspagne, i La Rioja-regionen; staden Arnedo (14 000 invånare) har en lång tradition av skotillverkning.

Sneakids erbjuder för varje modell ett brett urval av enfärgade och tjusiga färger. Barnmodellernas läst är särskilt anpassad för små barn, liksom de 100 % naturliga materialen (naturgummi, bomull, ylle etc.) och de kan tvättas i maskin. Tygerna, broderierna och fantasierna väljs ut av proffs som föredrar de mest glittrande och attraktiva färgerna och presentationerna.

CientaEtt varumärke med miljöansvariga barnskor

Det spanska varumärket är miljövänligt ända ut i tåspetsarna och använder 100 % naturmaterial och rågummisulor för att garantera exceptionell komfort för de små. I över 30 år har Cienta tillverkat vulkaniserade skor för barn. Familjeföretaget Calzados Cienta grundades 1982 och började tillverka barnskor genom att bidra med sin erfarenhet och sitt kunnande.

Fabriken ligger i La Rioja (Espagne), en region med en lång tradition av skotillverkning i en region med en lång tradition av skotillverkning. värld. Design och tillverkning av Cienta skor är inriktade på kvalitet och komfort, med användning av endast naturliga råvaror och den mest avancerade tekniken.

Varumärket Cienta använder endast naturliga råvaror och den mest avancerade tekniken. Alla material som används vid tillverkningen andas, vilket gör dem lätta och lämpliga för de yngsta barnens behov. Det är värt att notera att tofflorna har en innersula i latex för att dämpa de små barnens fotsteg och att sulan har en behaglig naturlig jordgubbsdoft. Barnen kommer att älska dem!