Combi-short uv babyskydd Playshoes Sea Animals

Combi-short uv babyskydd Playshoes Sea Animals

Börjar på: 440,61 kr

330,43 kr

-25%
Skydda ditt barn mot solen med stil med kombishortsen Playshoes Sea Animals, designad för småbarn!
Franska storlekar som standard

Börjar på: 440,61 kr

330,43 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Combi-short uv babyskydd Playshoes Sea Animals

Upptäck våra baby UV-skyddande kombishorts Playshoes Sea Animals, det perfekta plagget för att skydda ditt lilla barn från solen! Med det välkända varumärket Playshoes erbjuder dessa kombishorts optimalt skydd mot skadliga UV-strålar. Den är speciellt utformad för spädbarn och är både bekväm och praktisk.

Kombishortsen är tillverkade av material av högsta kvalitet och är skonsamma mot ditt barns känsliga hud och ger UPF 50+ solskydd. Du kan vara säker på att ditt barn kommer att vara väl skyddat under sina utomhusäventyr.

Den bedårande designen på Sea Animals kommer att ge en touch av fantasi till ditt barns garderob. De färgglada, lekfulla mönstren kommer att glädja ditt barn och uppmuntra dem att utforska och ha roligt.

Dessa shorts är också mycket praktiska för föräldrar. Med dragkedja fram är de lätta att ta på och av. Dessutom är de lätta och snabbtorkande, vilket gör dem till den perfekta följeslagaren för dagar på stranden eller vid poolen.

Den bekväma, lösa passformen gör att ditt barn kan röra sig fritt samtidigt som det skyddas mot solen. Du kan vara säker på att ditt barn kommer att trivas i sina combi-shorts Playshoes Sea Animals.

Kort sagt, baby UV protection combi-short Playshoes Sea Animals är det perfekta valet för föräldrar som vill skydda sitt barn från solen. Med sin komfort, praktiska funktion och bedårande design är den ett måste för utflykter utomhus. Ge ditt barn det bästa med Playshoes!

Mer information

Varumärke Playshoes
Tillverkarens SKU 461353-015
Färg turkos
Färg Turkos
Kön Blandad
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1