Kortärmad UV-skyddsoverall för baby Playshoes Sea Animals

Kortärmad UV-skyddsoverall för baby Playshoes Sea Animals

Börjar på: 428,38 kr

321,25 kr

-25%
Skydda ditt barn från solen med stil med Combi-short Playshoes Sea Animals, perfekt för unga upptäcktsresande!
Franska storlekar som standard

Börjar på: 428,38 kr

321,25 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Kortärmad UV-skyddsoverall för baby Playshoes Sea Animals

Kombishortsen med UV-skydd från Playshoes Sea Animals är ett måste för aktiva och äventyrliga barn! Kombishortsen tillverkas av det välkända märket Playshoes och är särskilt utformade för juniorer för att ge dem optimalt skydd mot solens skadliga UV-strålar.

Med sin roliga, färgglada design med marina djur blir denna kombishort den perfekta accessoaren för soliga dagar på stranden, vid poolen eller till och med i trädgården. Den är inte bara moderiktig utan också funktionell tack vare det slitstarka, lätta tyget som ger optimal komfort hela dagen.

UV-skydd är viktigt för våra barns hälsa, och därför är denna combi-short tillverkad av UPF 50+-certifierat tyg som effektivt blockerar solens UV-strålar. Dessutom är den resistent mot klor och saltvatten, vilket gör den till ett perfekt val för vattenaktiviteter.

Kombishortsen har dragkedja bak för enkel påtagning och en ståkrage som skyddar nacke och rygg från solen. De korta ärmarna och korta benen ger optimal rörelsefrihet så att barnen kan njuta fullt ut av sina lekar och aktiviteter.

Shortsen är tillverkade av högkvalitativa material och är slitstarka och lätta att sköta. De finns i flera olika storlekar för att passa alla juniorer, oavsett ålder eller kroppsform.

Skydda dina barn samtidigt som du erbjuder dem en rolig och lekfull look med UV-skyddande kombishorts Playshoes Sea Animals. Ett måste för alla soliga äventyr!

Mer information

Varumärke Playshoes
Tillverkarens SKU 461351-015
Färg turkos
Färg Turkos
Kön Blandad
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1