Shorts Små flickor och pojkar till bästa pris

Sneakids erbjuder dig högkvalitativa babykläder för flickor från de främsta varumärkena inom området. Vissa shorts , bloomers, combi-shorts , byxor och pantacourts finns tillgängliga i vår onlinebutik till konkurrenskraftiga priser!

Babyshorts är de rigueur på sommaren! För tillfället knäcker vår shorts lilla flicka eller pojke.

Fler filter

Fallande ordning

Babyshorts, den oumbärliga och billiga modeaccessoaren för sommaren.

När en nyfödd kommer till världen ställs ofta massor av frågor om hur man klär henne rätt, vilket tyg som passar hennes ömtåliga lilla hud och vilken stil som ser bäst ut på henne. För bästa komfort rekommenderar vi kläder i mycket mjuka naturmaterial, med utmärkt andningsförmåga. De måste vara flexibla, lätta och ha en mer eller mindre lös passform för att garantera perfekt rörlighet. Du måste också välja fästanordning noga så att du enkelt kan ta på och av den: välj modeller med dragkedja eller knappar tryckknappar.

Vi har sammanställt ett urval av några kläder för bebisar hyper trender, tillverkade av de ledande aktörerna på området. Vissa shorts , vissa kombi-shorts och vissa byxor baby flicka, tillgängligasneakids till small pris.

shorts baby girls för sommarens alla utflykter

Det är semestertider och du har bestämt dig för att åka till kusten med din lilla familj. Planera lätta kläder så att baby känner sig bekväm hela tiden. Våra shorts bebis flicka är tillverkade av bomull extremt mjuk och känns härliga mot huden. Tack vare den utmärkta andningsförmågan garanterar de en känsla av kyla hela tiden för optimal komfort, även vid port långvarigt arbete. Lättvikt och flexibel, de tillåter naturliga kroppsrörelser så att din valp kan röra sig som den vill.

Vi har lagt stor vikt vid att välja modeller med mycket modern design, i linje med temat för dagens mode baby. De kommer garanterat att glädja baby och även mamma och pappa.

Baby girl bloomers, bekväma och snygga

Du kan också välja dessa små pärlor för extra komfort. Dessa avslappnade små bloomers har en puffig passform och lämnar gott om plats för blöjor. Dessa bloomers baby är tillverkade av supermjuk textil och har snygga mönster som ger dem en mycket ele lookgant .

De har elastiska ändar som ger perfekt passform och har dessutomen tygdesign som är funktionell, lätt och mycket mjuk för maximal komfort, fräschhet och rörlighet. De finns för alla smaker, i färger trendiga för döttrar till modeälskande mammor och rose för små prinsessor.

Jumpsuitsshorts för flickor

Vi erbjuder också två-i-ett-plagg, i det här fallet combi-shorts . Dessa kombinationer för babyflickor är utvecklade för att vara lätta att ta på och av och har lättåtkomliga knäppningar.

Tillverkade av utvalda material mjuka, lätta och andningsbara, ger de mjukhet och fräschör hela dagen lång. Deras originella silhuett är perfekt för alla vardagsutflykter.

Byxor för babyflickor för alla årstider

Oavsett om det är varmt eller kallt är byxor ett måste i garderoben för kvinnor i alla åldrar, och baby är inget undantag. Byxorna täcker hela underkroppen och skyddar huden inte bara mot solen utan även mot kyla. Dessa byxor andningsbara har en utmärkt förmåga att reglera kroppstemperaturen och transporterar effektivt bort fukt för att förhindra överhettning.

Tyget silky och soft tillåter naturliga rörelser och ser till att de känns bra hela tiden. Komfort och elegans är ledorden för dessa byxor med sin snygga, 100% moderna estetik. Du kan också välja pantacourts av samma kvalitet, för att variera din stil och visa upp dina ben.

Mycket bekväma och eleganta babykjolar

Väck prinsessan i henne genom att låta henne bära en bomullskjol som passar perfekt till alla typer av toppar och skor. Vi rekommenderar särskilt modellen Flickor knit från Puma , tillverkad av mycket mjuk textil och funktionell för att ge maximal komfort. Denna kjol med klassisk skärning finns i rose och har utmärkt ventilation så att den alltid känns sval.

Sneakids, ett riktmärke inom babykläder

Hitta alla produkter i vår nya kollektion, inklusive byxor och pantacourts jeans baby flicka, från shorts jersey, med storlekar att välja mellan, tillgängliga i vår butik en ligne till priser obestridliga. Förutom att erbjuda textilier av hög kvalitet, erbjuder vi även en leveransservice rapide som gör att din beställning kommer fram till dig så snabbt som möjligt.