Baby kostym Reima Tilkkanen

Baby kostym Reima Tilkkanen

Börjar på: 1 468,51 kr

1 010,76 kr

-31%
Ge din baby komfort och stil med Reima Tilkkanen jumpsuit, från Reima. Perfekt för småbarn!

Slut i lager

Beskrivning

Baby kostym Reima Tilkkanen

Babydräkten Reima Tilkkanen är en oumbärlig klädesplagg för ditt lilla barn! Våtdräkten tillverkas av det kända märket Reima och är speciellt utformad för spädbarn. Elle ger optimal komfort och skydd mot väder och vind, så att ditt barn kan få ut det mesta av sina utomhusäventyr.

Babydräkten Reima Tilkkanen är tillverkad av högkvalitativa material, noggrant utvalda för sin mjukhet och hållbarhet. Elle har också Reima Weatherproof-teknik, vilket gör den både vattentät och andningsbar. Så ditt barn håller sig torr och bekväm, även i vått väder.

Denna babyoverall är också utrustad med en mängd praktiska funktioner. Elle har en hellång dragkedja för enkel påtagning, plus justerbara axelremmar för att anpassa sig till ditt barns tillväxt. Muddarna och fotlederna är också elastiska för en bekväm passform och skydd mot vinden.

Med sin moderna design och ljusa färger kommer Reima Tilkkanen baby suit att bli en riktig hit bland stilmedvetna föräldrar. Elle är också lätt att ta hand om, vilket gör den till ett perfekt val för upptagna föräldrar.

Ge din baby den ultimata komforten och stilen med Reima Tilkkanen babyoverall. elle är perfekt för alla utomhusaktiviteter och är ett måste för föräldrar till aktiva barn. Vänta inte längre utan lägg vantarna på denna våtdräkt nu!

Mer information

Varumärke Reima
Tillverkarens SKU 510365-4300
Färg rödrosa
Färg Rose
Kön Blandad
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1