Barntränare Puma Future Rider för flickor och pojkar till bästa pris

sneakers Future Rider Play On för barn från PUMA är ett måste den här säsongen. En sneakers Puma med oklanderlig design och massor av färg. The Basket Puma Future Rider Play On är inspirerad av den första generationen street trainers från 80-talet och har en högkvalitativ, lättviktig och stötdämpande mellansula och ultra. Föräldrar älskar den, och det gör barnen också! Denna silhuett har utformats speciellt för barn och junior. Finns i versioner med kardborreband eller snörning, och alltid till bästa pris!

Fler filter

Fallande ordning

Puma Future Rider för Kids: det coolaste paret för barn

Om det finns en löparsko för barn som är på modet just nu så är det Puma Future Rider !

Fast Rider lanserades första gången 1980 och kom ut på marknaden vid en tidpunkt då löpsporten började röra sig bort från tartanbanan och mot gatan.

Den nya utgåvan av 80-talsoriginalet för 2020 har en modern, smal silhuett, en fräsch och elegant färg med reflekterande detaljer, en fjädrande yttersula och Rider Foam-teknik som gör att det känns som om du går på moln. Och vi vet att barn älskar att ha huvudet bland molnen ????

Puma Future Rider Play På träningsskor för barn: en färgklick

Modellen Puma Future Rider pour Enfant har en mängd detaljer som säkert kommer att tilltala de yngre, bland annat pluggen som syns på mellansulan.

Med denna finurliga touch på en klassisk PUMA -silhuett kommer ditt barn att kunna starta säsongen med stil. Det här är helt klart en barnsko med en touch av skoj. Dina barn eller juniorer kommer säkert att älska de färgglada designinläggen.

Med sin retro-silhuett, bekväma mellansula ultra och stötdämpande yttersula ger den här skon maximal stil och komfort på gatan. Och pricken över i:etteau: poppiga färger för en mycket avslappnad look.

Gå in i en magisk värld med dessa magnifika mini-sneakers från Future Rider-kollektionen. Den perfekta modellen för en mini-me-effekt som både föräldrar och barn kommer att älska! Utan vidare dröjsmål kan du köpadessa trendiga sneakers med en design som är både avslappnad och streetwear!