Combi-short uv babyskydd Playshoes Unicorn Mermaid Cat 1/1 Arm

Combi-short uv babyskydd Playshoes Unicorn Mermaid Cat 1/1 Arm

Börjar på: 440,61 kr

330,43 kr

-25%
Skydda ditt barns hud med stil med kortdräkten Playshoes med motiv av enhörningar, sjöjungfrur och katter. Garanterad komfort och säkerhet.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 440,61 kr

330,43 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Combi-short uv babyskydd Playshoes Unicorn Mermaid Cat 1/1 Arm

Baby UV Protection Combi-Short Playshoes Unicorn Mermaid Cat 1/1 Arm är det perfekta valet för föräldrar som vill skydda sitt barn mot solen. Med sin lekfulla och färgglada design med enhörningar, sjöjungfrur och katter drar den här kombishortsen till sig barnets uppmärksamhet och skyddar det på samma gång.

Från Playshoes, ett varumärke som är känt för sin kvalitet och sitt engagemang för barns säkerhet, är denna combi-short designad med UPF 50+-tyg för maximalt skydd mot skadliga UV-strålar. Den passar perfekt för barn i åldern 0-24 månader och är idealisk för användning på stranden, vid poolen eller till och med i trädgården.

Kombishortsen har långa ärmar för att skydda barnets känsliga armar och axlar, samt en huva för att skydda huvud och nacke. Den är tillverkad av mjukt, lättviktigt tyg och är bekväm att bära även i varmt väder. Och tack vare den hellånga dragkedjan är den lätt att ta på och av, vilket är praktiskt vid blöjbyten.

Kombishortsen är inte bara praktisk för att skydda ditt barn mot solen, den är också bedårande med sina roliga tryck och klara färger. Den är också lätt att sköta, bara att tvätta i maskin i kallt vatten och låta torka plant.

Ge ditt barn ett snyggt och effektivt solskydd med Baby UV Protection Combi-short Playshoes Unicorn Mermaid Cat 1/1 Arm. Du kan vara säker på att ditt lilla glädjeämne är väl skyddat samtidigt som du ser bekväm och söt ut i denna kombishort. Den är ett måste för alla soliga utflykter med din baby.

Mer information

Varumärke Playshoes
Tillverkarens SKU 461365-022
Färg ljusgrön
Färg Grön
Kön Blandad
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1