Combi-short uv babyskydd Playshoes Dino Allover 1/1 Arm

Combi-short uv babyskydd Playshoes Dino Allover 1/1 Arm

Börjar på: 440,61 kr

330,43 kr

-25%
Skydda ditt barn från solen med Dino-kombishortsen från Playshoes, bekväma och praktiska för småbarn. Tillgänglig nu.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 440,61 kr

330,43 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Combi-short uv babyskydd Playshoes Dino Allover 1/1 Arm

Baby UV protection combi-short Playshoes Dino Allover 1/1 Arm är det perfekta valet för att skydda ditt barns känsliga hud från solens skadliga strålar. Kombishortsen är designad av det kända märket Playshoes och är både praktisk och modern.

Den är tillverkad av lätt tyg som andas och ger optimalt solskydd tack vare UPF 50+. Så ditt barn kan njuta av utomhusaktiviteter i full säkerhet. Dessutom är tyget klorresistent, vilket gör det till det perfekta valet för dagar på stranden eller vid poolen.

Kombishortsen har en bedårande design med ett heltäckande dinosauriemotiv. Ditt barn kommer att bli den sötaste lilla utforskaren någonsin! Dessutom ger de långa ärmarna extra skydd för armarna, medan de inbyggda shortsen ger total täckning för benen.

Shortsen är speciellt utformade för spädbarn och har praktiska tryckknappar i grenen för enkla blöjbyten. De är också maskintvättbara för enkel skötsel.

Ge ditt barn det allra bästa solskyddet med baby UV protection combi-short Playshoes Dino Allover 1/1 Arm. Den är det perfekta valet för utomhusaktiviteter samtidigt som den håller ditt barn bekvämt och moderiktigt. Kombishortsen finns i flera olika storlekar för att passa alla barn och kommer garanterat att bli ett måste på sommaren. Beställ din nu och gör dig redo för soliga dagar med fullständig sinnesro!

Mer information

Varumärke Playshoes
Tillverkarens SKU 461393-007
Färg blå
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1