Billiga Asics GEL-QUANTUM 360, 90 barnskor

Vid skapandet av GEL-QUANTUM skorna inspirerades Asics av den ursprungliga running gel-quantum skon. Dessa modernare modeller, med en futuristisk design, erbjuder optimal dämpning under foten tack vare integrationen av GEL™ mycket avancerad teknik. Asics Gel-Quantum är en modell som idag gör succé i modeveckans kulisser och på alla urbana evenemang, där den bärs med stil streetwear.

Det står nu klart att Gel-Quantum är en av de senaste årens trendigaste skor, både för junior och för vuxna. Den passar perfekt för ditt barns behov om de gillar running eller någon av autres fysiska aktiviteter, om de uppskattar stilen streetwear och sportswear , eller om du helt enkelt letar efter bekväma sneakers för ditt lilla barn! Du och ditt barn, pojke eller flicka, kommer att bli helt övertygade av Asics, GEL (360, 180, 90)-tekniken.

Asics Gel-Quantum har blivit en tidlös klassiker som passar till alla stilar. Finns i en mängd olika färger, material och storlekar. Kolla in vårt breda utbud av Sneakers Asics Kids till bästa pris!

Fler filter

Fallande ordning