Combi-short uv babyskydd Playshoes Dino Allover

Combi-short uv babyskydd Playshoes Dino Allover

Börjar på: 428,38 kr

321,25 kr

-25%
Upptäck Playshoes Dino Allover Combi-shorts för barn, som kombinerar stil och UV-skydd för spirande äventyrare!
Franska storlekar som standard

Börjar på: 428,38 kr

321,25 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Combi-short uv babyskydd Playshoes Dino Allover

Kombishortsen med UV-skydd för barn från Playshoes Dino Allover är ett måste för ditt barns utomhusaktiviteter. Shortsen är designade av det kända märket Playshoes och ger optimalt skydd mot solens skadliga strålar, samtidigt som de är bekväma och snygga.

Dessa kombishorts är särskilt utformade för barn i kategorin junior och är perfekta för aktiva barn som gillar att leka i solen. Med sitt roliga dinosaurietryck kommer ditt barn att älska att bära dem och känna sig som en riktig upptäcktsresande.

Shortsen är tillverkade av högkvalitativa material och har UPF 50+-skydd för maximal säkerhet mot UV-strålar. De har också en ståkrage för att skydda ditt barns känsliga nacke och en praktisk dragkedja framtill för enkel påtagning.

Shortsen är perfekta för vattenaktiviteter som simning, surfing och vindsurfing, men de passar också utmärkt för lek i sanden eller cykling. Tack vare det lätta tyget med andningsförmåga håller sig ditt barn torrt och bekvämt hela dagen.

Förutom att vara funktionella är dessa kombishorts också mycket lätta att sköta. De kan tvättas i maskin och torkar snabbt för bekymmersfri användning varje dag.

Ge ditt barn det ultimata solskyddet med kombishortsen med UV-skydd för barn Playshoes Dino Allover. Med sin lekfulla design och praktiska funktioner kommer den att vara den perfekta följeslagaren för alla ditt barns sommaräventyr. Beställ den nu och ge ditt barn en säker och solig sommar!

Mer information

Varumärke Playshoes
Tillverkarens SKU 461391-007
Färg blå
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1