Jumpsuit för babyflickor Playshoes Hawaii

Jumpsuit för babyflickor Playshoes Hawaii

Börjar på: 428,38 kr

321,25 kr

-25%
Upptäck den trendiga sommarstilen på Playshoes med våra Hawaii combi-shorts för tjejer, perfekt för feminina juniorer.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 428,38 kr

321,25 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Jumpsuit för babyflickor Playshoes Hawaii

Upptäck den lekfulla sommarstilen hos kombishortsen för tjejer Playshoes Hawaii! Dessa kombishorts är designade av det kända märket Playshoes och är perfekta för unga tjejer som gillar att ha kul och njuta av solen. Kombishortsen är designade för juniorer och är ett måste för semestern, dagar på stranden eller för att gå ut med vänner.

Kombishortsen Playshoes Hawaii är en perfekt blandning av komfort och stil. De är tillverkade av högkvalitativa material som garanterar optimal komfort och hållbarhet. Den avslappnade passformen och det elastiska midjebandet ger total rörelsefrihet, perfekt för utomhusaktiviteter. Dessutom har combi-shortsen två praktiska fickor där du kan förvara dina små skatter, samt en dragkedja för enkel användning.

Den tropiska designen på Playshoes Hawaii combi-shorts är en riktig inbjudan till att fly. Med sina färgglada mönster och exotiska blommor kommer dessa kombishorts att ge din dotter en rolig touch i garderoben. Den avslappnade, trendiga stilen gör den till det perfekta valet för varma sommardagar. Din dotter kommer garanterat att vara den snyggaste tjejen på stranden med dessa kombishorts!

Kombishortsen från Playshoes Hawaii är inte bara snygga och bekväma, de är också praktiska. Den är lätt att ta på och av och är perfekt för barn som vill klä sig själva. Dessutom är de maskintvättbara, vilket gör dem till ett praktiskt val för upptagna föräldrar.

Dessa shorts är också perfekta för tjejer som gillar att röra på sig. Oavsett om du leker i parken, cyklar eller simmar så passar den här kombishortsen för alla aktiviteter. Det lätta tyget som andas håller din dotter sval och bekväm hela dagen.

Ge din dotter Playshoes Hawaii combi-shortsen och låt henne njuta av sommaren i full frihet och stil. Med denna combi-short kommer hon att vara redo för alla äventyr som väntar henne! Så vänta inte längre utan lägg den i din varukorg nu. Den kommer garanterat att bli ett måste i din dotters garderob!

Mer information

Varumärke Playshoes
Tillverkarens SKU 461341-051
Färg Koralle
Färg Rose
Kön Kvinna
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1