Baby kostym Reima Tuohi

Baby kostym Reima Tuohi

Börjar på: 1 101,23 kr

767,50 kr

-30%
Ge din baby det allra bästa modet med Reima Tuohi jumpsuit, designad av det berömda finska märket för småbarn!

Slut i lager

Beskrivning

Baby kostym Reima Tuohi

Våtdräkten Reima Tuohi baby är ett måste för de allra minsta! Våtdräkten är designad av det finska varumärket Reima och är speciellt anpassad för spädbarn och erbjuder oöverträffad komfort och skydd. elle är tillverkad av högkvalitativa material och är utformad för att klara alla dina små äventyr.

Våtdräkten är perfekt för aktiva spädbarn som älskar att utforska och upptäcka världen omkring sig. Tack vare den bekväma passformen och det mjuka fodret ger elle optimal rörelsefrihet samtidigt som den håller barnet varmt och torrt. elle är perfekt för utomhusaktiviteter och har vattentät och andningsbar teknik som gör att barnets hud kan andas samtidigt som den skyddar mot väder och vind.

Förutom att vara funktionell ser Reima Tuohi babyoverallen också bra ut. Den moderna, färgglada designen kommer garanterat att tilltala både föräldrar och barn. Dessutom är elle lätt att ta på tack vare den centrala dragkedjan och de justerbara remmarna, vilket gör den till ett praktiskt val för föräldrar som har bråttom.

Dräkten är också mycket mångsidig och kan användas vid många tillfällen, oavsett om det är för en familjeutflykt, en dag på dagis eller till och med en resa till bergen. Elle finns i en rad storlekar för barn från 6 månader till 2 år, vilket gör den till det perfekta valet för att följa ditt barn när han eller hon växer.

Kort sagt, Reima Tuohi är ett måste för föräldrar som är måna om att deras barn ska ha det bekvämt och skyddat. Elle kombinerar perfekt funktionalitet, estetik och mångsidighet, vilket görelle till ett kvalitetsval för aktiva bebisar. Vänta inte längre med att ge din lilla det bästa med Reima Tuohi babydräkt!

Mer information

Varumärke Reima
Tillverkarens SKU 510362-6983
Färg marinblå
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1