2-delad baddräkt med UV-skydd för babyflickor Playshoes Palms [Storlek 3/4 år]

2-delad baddräkt med UV-skydd för babyflickor Playshoes Palms [Storlek 3/4 år]

318,19 kr

238,61 kr

-25%
Skydda din dotter med stil med den 2-delade baddräkten Playshoes Palms, designad för juniorer och med UV-skydd.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 8 eller 10 dagar

Beskrivning

2-delad baddräkt med UV-skydd för babyflickor Playshoes Palms

Upptäck den 2-delade baddräkten med UV-skydd för flickor Playshoes Palms, ett måste för aktiva, solmedvetna flickor. Denna baddräkt är designad av det kända märket Playshoes och är perfekt anpassad till unga flickors behov och erbjuder både stil och funktionalitet.

Denna baddräkt är tillverkad av högkvalitativa material och ger optimalt UV-skydd för att skydda din dotters känsliga hud från solens skadliga strålar. Det lätta tyget andas och gör att hon kan njuta av soliga dagar utan att behöva oroa sig för solbränna.

Denna 2-delade baddräkt består av en kortärmad baddräktsöverdel med ett tropiskt palmmotiv och en baddräktsunderdel med ett matchande tryck. Den färgglada och roliga designen kommer garanterat att glädja din dotter och få henne att vilja tillbringa tid på stranden eller vid poolen.

Tack vare den bekväma passformen och stretchtyget ger baddräkten total rörelsefrihet så att din dotter kan leka och ha kul utan att känna obehag. Dessutom torkar den snabbt, vilket gör den till ett perfekt val för vattenaktiviteter.

Denna Playshoes Palms simdräkt är speciellt utformad för unga flickor och kombinerar stil och funktionalitet för att möta deras unika behov. Perfekt för sommarlovet, simlektioner eller dagar på stranden, den kommer att vara din dotters perfekta följeslagare för att njuta av solen i fullständig säkerhet.

Titta inte längre, ge din dotter den 2-delade baddräkten med UV-skydd Playshoes Palms och låt henne njuta av sina utomhusaktiviteter utan att oroa sig för solens faror. Denna baddräkt finns i storlek junior och är ett säkert och moderiktigt val för tjejer som gillar att röra på sig och ha kul. Beställ den nu och gör dig redo för en oförglömlig sommar med Playshoes!

Mer information

Varumärke Playshoes
Tillverkarens SKU 461384-007
Färg blå
Färg Blå
Storlek 3/4 år - Franska storlekar som standard
Kön Kvinna
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1