Baby badbyxor med UV-skydd Playshoes Whale

Baby badbyxor med UV-skydd Playshoes Whale

Börjar på: 208,00 kr

155,97 kr

-25%
Skydda ditt barn från solen med stil med Playshoes Whale badshorts, designade med UV-skydd för juniorer.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 208,00 kr

155,97 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Baby badbyxor med UV-skydd Playshoes Whale

Badshorts med UV-skydd för barn Playshoes Whale är det perfekta valet för aktiva barn som gillar att leka i vattnet och samtidigt vara skyddade från solen. Badshortsen är designade av det välkända varumärket Playshoes, som har specialiserat sig på barnkläder i många år.

Med inbyggt UV-skydd erbjuder dessa badshorts optimalt skydd mot solens skadliga strålar, vilket gör dem till den perfekta följeslagaren för soliga dagar på stranden eller vid poolen. Föräldrar kan vara säkra på att deras barn är väl skyddade och kan njuta av sommaren i full säkerhet.

Badshortsen Playshoes Whale har utformats speciellt för barn, med ett lätt och bekvämt tyg som gör att de kan röra sig fritt. De roliga valmotiven ger en lekfull touch till detta praktiska plagg. Dessutom är shortsen lätta att ta på och av tack vare det elastiska midjebandet.

Badshortsen är tillverkade av högkvalitativa material och är slitstarka och motståndskraftiga mot klor och havsvatten, vilket gör dem till det perfekta valet för familjesemestern. De är också lätta att ta hand om, vilket gör dem till ett måste i ditt barns garderob.

Badshortsen är designade för juniorer och passar perfekt för barn mellan 8 och 14 år. De finns i en mängd olika storlekar för att passa alla kroppsformer.

Sammantaget är Playshoes Whale badshorts med UV-skydd för barn ett funktionellt och roligt val för barn under soliga dagar. Med inbyggt UV-skydd, komfort och hållbarhet är de den perfekta följeslagaren för säkra vattenaktiviteter. Ge ditt barn det bästa med Playshoes.

Mer information

Varumärke Playshoes
Tillverkarens SKU 461335-011
Färg marinblå
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1