2-delad baddräkt med UV-skydd för babyflickor Playshoes Unicorn Mermaid Cat [Storlek 3/4 år]

2-delad baddräkt med UV-skydd för babyflickor Playshoes Unicorn Mermaid Cat [Storlek 3/4 år]

318,19 kr

224,53 kr

-29%
Upptäck sommarens magi med Playshoes 2-delad baddräkt för flickor, som kombinerar stil, UV-skydd och fantasi med enhörningar, sjöjungfrur och katter.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 8 eller 10 dagar

Beskrivning

2-delad baddräkt med UV-skydd för babyflickor Playshoes Unicorn Mermaid Cat

Playshoes tvådelad baddräkt för flickor är det perfekta valet för alla flickor som gillar att simma säkert och med stil. Med sitt färgglada enhörnings-, sjöjungfru- och kattmotiv är denna baddräkt både söt och rolig, perfekt för tjejer som gillar att ha kul i solen.

Baddräkten är tillverkad av Playshoes, ett varumärke som är känt för sina högkvalitativa barnkläder. point Märket met är stolta över att skapa produkter som är både bekväma och hållbara för barn, och denna baddräkt är inget undantag.

Denna tvådelade baddräkt är speciellt gjord för flickor och har UV-skydd för att skydda unga flickors känsliga hud från solens skadliga strålar. Med UPF 50+ skydd kan du vara säker på att ditt barn är väl skyddat när hon har kul på stranden eller i poolen.

Denna baddräkt är designad för unga flickor och finns i storlek junior för att passa deras växande kroppar perfekt. De justerbara remmarna gör det också möjligt att anpassa passformen för optimal komfort.

Denna baddräkt är tillverkad av högkvalitativa material och är både mjuk och slitstark, vilket ger ditt barn långvarig komfort när hon har roligt i vattnet. Dessutom är den lätt att sköta och kan maskintvättas för praktisk användning.

Med denna baddräkt kommer ditt barn att kunna njuta av sina dagar på stranden eller i poolen, samtidigt som det skyddas från solen. Så vänta inte längre, ge din dotter denna fantastiska tvådelade baddräkt Playshoes med sin magiska touch av enhörning, sjöjungfru och katt för en sommar full av skoj och skydd.

Mer information

Varumärke Playshoes
Tillverkarens SKU 461364-022
Färg ljusgrön
Färg Grön
Storlek 3/4 år - Franska storlekar som standard
Kön Kvinna
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1