2-delad baddräkt med UV-skydd för babyflickor Playshoes Hawaii

2-delad baddräkt med UV-skydd för babyflickor Playshoes Hawaii

Börjar på: 318,19 kr

238,61 kr

-25%
Hawaii 2-delad baddräkt från Playshoes är perfekt för unga tjejer tack vare sitt UV-skydd. Njut av sommaren i full säkerhet!
Franska storlekar som standard

Börjar på: 318,19 kr

238,61 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

2-delad baddräkt med UV-skydd för babyflickor Playshoes Hawaii

Playshoes Hawaii 2-delad baddräkt är det perfekta valet för unga tjejer som letar efter en trendig, funktionell baddräkt. Med sin färgglada design och Hawaii-detaljer kommer denna baddräkt att ge en touch av kul och stil till dina dagar på stranden eller vid poolen.

Denna baddräkt tillverkas av det välkända tyska märket Playshoes och är tillverkad av högkvalitativa material för att ge optimal komfort och skydd mot solens skadliga UV-strålar. Unga flickors känsliga hud skyddas från solens skadliga effekter, samtidigt som de kan njuta av sina favoritvattenaktiviteter till fullo.

Den 2-delade baddräkten består av en överdel och en underdel, som båda ger perfekt täckning och passform. Toppen med korslagda band har rund hals och en något smalare passform för en bekväm och elegant look. Den lågt sittande underdelen har ett resårband i midjan för en säker och bekväm passform.

Baddräkten Playshoes Hawaii är speciellt utformad för juniortjejer och har en åldersanpassad passform och stil. De klara färgerna och mönstren som inspirerats av paradisön Hawaii är perfekta för unga tjejer som vill ha äventyr och skoj.

Oavsett om det är en eftermiddag på stranden, en dag vid poolen eller en familjesemester, kommer Playshoes Hawaii 2-delad baddräkt att vara ett pålitligt val för din unga tjej. Denna baddräkt kombinerar stil, komfort och solskydd och är ett måste för alla unga tjejer som älskar att tillbringa tid i vattnet.

Vänta inte längre med att ge din dotter den perfekta baddräkten för denna sommar. Välj Playshoes Hawaii 2-delad baddräkt och låt henne njuta av solen i säkerhet och stil. Finns i olika storlekar för att passa alla flickor, denna baddräkt kommer snabbt att bli ett måste i hennes sommargarderob.

Mer information

Varumärke Playshoes
Tillverkarens SKU 461344-051
Färg Koralle
Färg Röd
Kön Kvinna
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1