Baby badbyxor med UV-skydd Playshoes Dino Allover

Baby badbyxor med UV-skydd Playshoes Dino Allover

Börjar på: 208,00 kr

155,97 kr

-25%
Skydda ditt barn från solen med stil med Playshoes Dino Allover badshorts, perfekt för juniorer.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 208,00 kr

155,97 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Baby badbyxor med UV-skydd Playshoes Dino Allover

Children's UV Protection Swim Shorts Playshoes Dino Allover är det perfekta valet för unga äventyrare! Dessa badshorts tillverkas av Playshoes och är speciellt utformade för små barn och ger optimalt solskydd samtidigt som de är bekväma och roliga att bära.

Med sitt färgglada "Allover" dinosauriemotiv kommer dessa badshorts säkert att glädja ditt barn och hålla honom eller henne säkert underhållen i solen. Tack vare UV-skyddstekniken ger de ett starkt skydd mot solens skadliga strålar, vilket förhindrar solbränna och långvariga hudskador.

Men det är inte allt, dessa badshorts är också mycket praktiska. De har en dragsko i midjan för perfekt passform och ett nätfoder för optimal komfort när du simmar. Dessutom är de lätta att ta på och av, vilket gör dem till det perfekta valet för familjens vattenaktiviteter.

Oavsett om det är en dag på stranden, i poolen eller till och med hemma kommer Playshoes Dino Allover UV Protection Children's Swim Shorts att vara ditt barns perfekta följeslagare. De är tillverkade av kvalitetsmaterial och är slitstarka och tåliga, vilket garanterar timmar av roligt i fullständig säkerhet.

Ge ditt barn det allra bästa solskyddet samtidigt som du ger en rolig och trendig look med Children's UV Protection Swim Shorts Playshoes Dino Allover. Lita på att Playshoes förser ditt barn med badkläder av hög kvalitet som kombinerar skydd, komfort och stil.

Mer information

Varumärke Playshoes
Tillverkarens SKU 461395-007
Färg blå
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1