Strandshorts för baby Playshoes Dino Allover

Strandshorts för baby Playshoes Dino Allover

Börjar på: 305,95 kr

218,90 kr

-28%
Upptäck beachshortsen Playshoes Dino Allover för barn, för en färgstark och rolig sommar! Nu även tillgängliga för juniorer.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 305,95 kr

218,90 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Strandshorts för baby Playshoes Dino Allover

Strandshortsen för barn Playshoes Dino Allover är det perfekta valet för små dinosaurieälskare och simmare! Dessa badshorts, som tillverkas av det tyska märket Playshoes, är speciellt utformade för yngre barn och erbjuder både komfort och stil.

Med sitt lekfulla och färgglada dinosaurietryck kommer dessa strandshorts säkert att glädja alla spirande små äventyrare. De är tillverkade av högkvalitativa material, mjuka att ta på och vattenavvisande, vilket garanterar maximal hållbarhet för de många dagarna på stranden framöver.

Strandshortsen Playshoes Dino Allover är också mycket praktiska, med ett elastiskt midjeband som anpassar sig perfekt efter barnets kroppsform. Dessutom har de en praktisk bakficka för förvaring av små skatter som hittas när man utforskar stranden.

Dessa badshorts är lätta att ta på och av och ger optimal rörelsefrihet så att barnen kan ha roligt i vattnet helt säkert. Oavsett om de leker i vågorna, bygger sandslott eller bara solar, är dessa strandshorts ett måste för alla sommaraktiviteter.

Med Playshoes Dino Allover beachshorts för barn kan föräldrar vara säkra på att deras barn inte bara kommer att vara väl skyddade från solen tack vare anti-UV-tyget, utan också kommer att vara helt bekväma så att de kan få ut det mesta av sin semester vid vattnet. Så unna ditt barn dessa roliga, praktiska strandshorts för oöverträffad njutning och avkoppling!

Mer information

Varumärke Playshoes
Tillverkarens SKU 469116-007
Färg blå
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1