Strandshorts för baby Playshoes Sea Friends

Strandshorts för baby Playshoes Sea Friends

Börjar på: 305,95 kr

218,90 kr

-28%
Upptäck strandshortsen för barn Playshoes Sea Friends, perfekt för juniorer som gillar att ha kul vid vattnet med stil!
Franska storlekar som standard

Börjar på: 305,95 kr

218,90 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Strandshorts för baby Playshoes Sea Friends

Strandshortsen för barn från Playshoes Sea Friends är ett måste för unga semesterfirare. Shortsen är designade av Playshoes, ett varumärke som är känt för sina högkvalitativa barnkläder, och är perfekta för soliga dagar på stranden. Med sin roliga, färgglada design med vänner från havet kommer de säkert att tilltala barn i alla åldrar.

Shortsen är tillverkade av lätta material som andas och är bekväma att ha på sig hela dagen. De är också vattenavvisande och torkar på rapide, perfekt för lek i vattnet eller plask i vågorna. Strandshortsen Playshoes är ett praktiskt och bekvämt val för föräldrar, eftersom de är lätta att sköta och tvätta.

Shortsen finns i storlek junior och är perfekta för växande barn. Deras avslappnade stil och klara färger gör dem till ett perfekt val för alla sommaraktiviteter, oavsett om det är på stranden, i poolen eller till och med för en dags lek i trädgården. Barnen kommer att älska att bära dem och känna sig bekväma när de har kul i solen.

Med Playshoes kan du vara säker på att dina barnkläder håller hög kvalitet och lång livslängd. Våra produkter är inte bara praktiska och bekväma, de är också designade för att klara tidens tand. Så föräldrar kan vara säkra på att dessa strandshorts kommer att hålla hela sommaren och kanske ännu längre.

Ta med ditt barn på nästa soliga äventyr med Playshoes Sea Friends Kids Beach Shorts. Med sin perfekta blandning av stil, komfort och kvalitet är de ett måste för varje familjesemester. Så vad väntar du på? Lägg till dem i ditt barns garderob nu och låt dem utforska, ha kul och skapa oförglömliga minnen i solen.

Mer information

Varumärke Playshoes
Tillverkarens SKU 469117-053
Färg ecru
Färg Beige
Kön Blandad
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1