Strandshorts för baby Playshoes Palms

Strandshorts för baby Playshoes Palms

Börjar på: 293,70 kr

229,19 kr

-22%
Upptäck Playshoes Palms strandshorts för barn, bekväma och trendiga, perfekta för juniorer på semestern!
Franska storlekar som standard

Börjar på: 293,70 kr

229,19 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Strandshorts för baby Playshoes Palms

" Playshoes Palms Kids Beach Shorts" är ett måste för unga strandutforskare. Shortsen är designade av det kända märket Playshoes och är speciellt framtagna för barn mellan 6 och 12 år, vilket gör dem till ett perfekt val för juniorer. Med sitt roliga palmträdsmönster ger dessa shorts en touch av tropisk stil till alla dagar på stranden.

Shortsen är tillverkade av högkvalitativa material och är både bekväma och slitstarka. De är perfekta för aktiviteter vid havet tack vare det lätta, torra tyget rapide. Barnen kommer att kunna springa, hoppa och simma utan några begränsningar, samtidigt som de är bekväma och får ut det mesta av sin dag.

Förutom sin lekfulla design har dessa shorts också UPF 50+ solskydd, vilket skyddar barnens känsliga hud från solens skadliga strålar. Det är viktigt att skydda sig ordentligt under långa dagar på stranden, och dessa shorts är det perfekta svaret.

" Playshoes Palms Kids Beach Shorts" är också lätta att sköta, vilket gör dem till ett praktiskt val för upptagna föräldrar. De kan maskintvättas utan att förlora sin form eller glans, vilket gör dem till ett hållbart val för sommarlovet framöver.

Sammanfattningsvis, om du letar efter strandshorts som är roliga, bekväma och skyddande för ditt barn är Playshoes Palms Kids Beach Shorts det perfekta valet. Med det pålitliga varumärket Playshoes och det roliga tropiska mönstret kommer dessa shorts snabbt att bli en stapelvara i ditt barns garderob för soliga dagar på stranden. Så vänta inte längre, lägg vantarna på " Playshoes Palms Kids Beach Shorts" nu för oförglömliga minnen på stranden med din familj.

Mer information

Varumärke Playshoes
Tillverkarens SKU 469201-007
Färg blå
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1