Baddräkt med uv-skydd för babyflickor Playshoes Hawaii

Baddräkt med uv-skydd för babyflickor Playshoes Hawaii

Börjar på: 428,38 kr

321,25 kr

-25%
Skydda din dotter från solen med stil med Playshoes Hawaii UV-baddräkt för kvinnor junior.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 428,38 kr

321,25 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Baddräkt med uv-skydd för babyflickor Playshoes Hawaii

Baddräkten Playshoes Hawaii är perfekt för unga tjejer som älskar att tillbringa tid i solen. Med sitt inbyggda UV-skydd ger detta set maximalt skydd mot solens skadliga strålar, vilket gör det till ett perfekt val för alla utomhusaktiviteter.

Baddräkten är designad av det välkända varumärket Playshoes och är både funktionell och moderiktig. Den är speciellt utformad för flickor och passar perfekt för deras aktiva livsstil. Med sin färgglada och roliga design kommer detta set att ge en touch av skoj till alla dagar på stranden eller vid poolen.

Detta badset är tillverkat av högkvalitativa material och är slitstarkt och tåligt. Det är också mjukt och bekvämt för unga tjejers känsliga hud, så att det känns bra hela dagen. Oavsett om du simmar, leker på stranden eller bara kopplar av i solen erbjuder denna baddräkt optimal komfort och skydd.

Förutom UV-skydd har denna baddräkt ocksåautres praktiska funktioner. Överdelen har en dragkedja framtill för enkel påtagning och en kardborreknäppning för säker passform. Underdelen har ett elastiskt midjeband för perfekt passform och optimal komfort.

Den här baddräkten är designad för unga flickor, men den är inte bara praktisk och funktionell. Den smickrande skärningen och eleganta designen gör den också till ett snyggt val för alla tillfällen. Oavsett om det är en dag på stranden med familjen eller en tropisk semester med vänner, kommer denna baddräkt att vara den perfekta följeslagaren för en solig dag.

Kort sagt, Playshoes Hawaii baddräkt med UV-skydd för tjejer är det perfekta valet för unga tjejer som gillar solen och utomhusaktiviteter. Med sitt UV-skydd, komfort och trendiga stil kommer denna baddräkt att vara ett måste i varje ung tjejs garderob. Så vänta inte längre, lägg vantarna på denna baddräkt nu och gör det mesta av de soliga dagarna med säkerhet och stil!

Mer information

Varumärke Playshoes
Tillverkarens SKU 461342-051
Färg Koralle
Färg Röd
Kön Kvinna
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1