Baby badbyxor med UV-skydd Playshoes Sea Animals

Baby badbyxor med UV-skydd Playshoes Sea Animals

Börjar på: 208,00 kr

155,97 kr

-25%
Skydda ditt barn med stil med Playshoes Sea Animals badshorts, perfekt för juniorer och med UV-skydd.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 208,00 kr

155,97 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Baby badbyxor med UV-skydd Playshoes Sea Animals

Badshortsen Playshoes Sea Animals är det perfekta valet för aktiva barn som gillar att leka och ha kul i vattnet samtidigt som de håller sig skyddade från solen. Dessa badshorts, som är särskilt utformade för barn, skyddar mot solens skadliga UV-strålar.

Varumärket Playshoes är känt för sina högkvalitativa produkter, och dessa badshorts är inget undantag. De är tillverkade av lätta material som andas, är bekväma att bära och gör att ditt barn kan röra sig fritt i vattnet. Dessutom torkar de snabbt så att det inte uppstår skav eller obehag efter simningen.

Den lekfulla designen med motiv av marina djur gör badbyxorna ännu roligare för barnen. De kommer att älska att leka med de klara färgerna och roliga illustrationerna samtidigt som de skyddas från solen.

Badbyxorna är speciellt utformade för yngre barn och ger en bekväm passform och optimal rörelsefrihet. De är perfekta för utomhusaktiviteter som simning, surfing eller lek på stranden.

Förutom UV-skyddet är badbyxorna även klor- och saltvattenbeständiga, vilket gör dem till ett hållbart och pålitligt val för semestern på stranden eller vid poolen.

Ge ditt barn det ultimata solskyddet med Playshoes Sea Animals badshorts. Dessa högkvalitativa badshorts är både funktionella och roliga, vilket gör dem till ett måste för ditt barns sommaräventyr. Beställ dem nu och låt ditt barn njuta av solen i full säkerhet!

Mer information

Varumärke Playshoes
Tillverkarens SKU 461355-015
Färg turkos
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1