Kängor för babyflickor Kickers Sabio

Kängor för babyflickor Kickers Sabio

Börjar på: 673,35 kr

538,68 kr

-20%
Skäm bort din lilla prinsessa med Kickers Sabio baby girl booties, designade av det berömda franska märket för en bedårande, bekväm stil.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 673,35 kr

538,68 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Kängor för babyflickor Kickers Sabio

Upptäck de bedårande kängorna Kickers Sabio för babyflickor, speciellt designade för små prinsessor! Skorna är tillverkade av det kända märket Kickers och är både bekväma och eleganta, perfekt för din lilla flickas kläder. Dessa kängor är inspirerade av retrostil och är en perfekt blandning av tradition och modernitet.

Kickers Sabio är tillverkade av högkvalitativa material och är utformade för att hålla, även för de mest aktiva små fötterna. De mjuka, halkfria sulorna ger perfekt grepp för barnets första steg, medan den läderfodrade insidan ger optimal komfort.

Designen på dessa tossor är helt enkelt bedårande! Pastellfärgen rose ger en mjuk touch, medan den hjärtformade detaljen på sidan ger en nyckfull touch. Snörningen och spännet upptill ger en modern touch till dessa klassiska skor.

Dessa Kickers Sabio booties är speciellt framtagna för babyflickor, men passar även små flickor upp till 2 år. De är perfekta för alla tillfällen, från en dag på dagis till en familjeutflykt. De matchar alla outfits och ger en elegant touch till alla små klänningar och outfits.

Ge din lilla flicka den komfort och stil hon förtjänar med Kickers Sabio ankelstövlar. Dessa högkvalitativa skor är ett måste för alla unga mammor som bryr sig om sitt barns mode och komfort. Så vänta inte längre, lägg till dessa bedårande stövletter i ditt barns garderob idag!

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 961541-10-113
Färg beige
Färg Beige
Kön Kvinna
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1