Kängor för babypojke Kickers Sostankro

Kängor för babypojke Kickers Sostankro

Börjar på: 722,32 kr

577,85 kr

-20%
Upptäck Kickers Sostankro kängor för pojkar, bekväma och trendiga för din lilla pojke. Tillverkade av det kända märket Kickers.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 722,32 kr

577,85 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Kängor för babypojke Kickers Sostankro

Kickers Sostankro baby boy booties är det perfekta valet för att klä ditt barns små fötter i stil och komfort. De tillverkas av det kända märket Kickers och kombinerar tidlös design och överlägsen kvalitet till perfektion.

De är designade för småbarn och är anpassade till deras morfologi och växande behov. Gummisulan ger utmärkt grepp för barnets första steg, medan ovandelen i mjukt läder ger bra passform och optimalt stöd.

Kickers Sostankro baby boy booties har även snörning för en perfekt och säker passform. De finns i en vacker brun nyans, perfekt för att komplettera alla outfits som din lilla pojke bär.

Förutom sin snygga design är dessa stövlar också mycket praktiska. Det högkvalitativa lädret är lätt att ta hand om och står emot barnets små äventyr. Tack vare den exceptionella komforten kommer ditt barn dessutom att kunna bära dem hela dagen utan att känna obehag.

Oavsett om det gäller ett speciellt tillfälle eller vardagskläder är Kickers Sostankro baby boy booties det perfekta valet för din lilla ängel. Ge din lilla det bästa av två världar med dessa högkvalitativa kängor som håller honom bekväm och snygg hela dagen lång. Beställ dina nu och gör din baby till en riktig fashionista från en tidig ålder med Kickers Sostankro baby boy booties.

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 894560-10-20
Färg sostankro kaki ingen
Färg Grön
Kön Män
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1