Kängor för babyflickor Kickers Kickblace

Kängor för babyflickor Kickers Kickblace

Börjar på: 722,32 kr

577,85 kr

-20%
Ge din lilla flicka komforten och stilen från Kickers med dessa söta Kickblace babyboots för kvinnor.

Slut i lager

Beskrivning

Kängor för babyflickor Kickers Kickblace

Dessa söta kängor för babyflickor från Kickers Kickblace är perfekta för spirande små fashionistas. De är tillverkade av det välkända varumärket Kickers och är både bekväma och snygga. De är designade speciellt för babyflickor och är ett perfekt val för att komplettera alla outfits.

Kickblace kängorna har en ovandel i mjukt läder som formar sig perfekt efter barnets känsliga fötter. Lädret är också slitstarkt, vilket gör att dessa kängor kan gå i arv från generation till generation. Den mjuka gummisulan ger perfekt grepp för barnets första steg, men är ändå tillräckligt flexibel för att barnet enkelt ska kunna röra sig.

Stövlarnas design är både modern och tidlös. Den klassiska svarta färgen är lätt att matcha med vilken outfit som helst, och den lilla touchen rose på sulan ger en feminin touch. Snörningen med band ger en finurlig touch och garanterar perfekt passform för barnets fötter. Kickblace har även en dragkedja i sidan för enkel på- och avtagning.

Dessa Kickers tossor är perfekta för små flickor i åldern 0 till 2 år. De är perfekta för speciella tillfällen, men också för vardagsbruk. Oavsett om det är dop, bröllop eller bara en promenad med familjen, kommer dessa tossor att ge en touch av stil till alla babykläder.

Förutom att vara praktiska och bekväma är Kickblace kängor tillverkade av högkvalitativa material och exceptionellt hantverk. Kickers är ett varumärke som är känt för sin kvalitet och uppmärksamhet på detaljer, vilket gör det till ett pålitligt val för föräldrar som är oroliga för sitt barns välbefinnande.

Ge din lilla flicka det allra bästa med dessa Baby Girl Booties från Kickers Kickblace. De blir inte bara ett snyggt tillskott till hennes garderob, utan också ett par bekväma skor som kommer att följa med henne på hennes dagliga äventyr. Så vänta inte längre, ge henne dessa bedårande kängor och se henne gå med stil och självförtroende.

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 960510-10-133
Färg rosa
Färg Rose
Kön Kvinna
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1