Kängor för babyflickor Kickers Bonzip-2

Kängor för babyflickor Kickers Bonzip-2

Börjar på: 918,21 kr

734,56 kr

-20%
Kickers Bonzip-2 baby girl shoes: den söta och bekväma modellen från det kända märket Kickers, perfekt för småbarn!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 918,21 kr

734,56 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Kängor för babyflickor Kickers Bonzip-2

Kickers Bonzip-2 baby girl booties är söta och bekväma skor för små flickor. De tillverkas av det kända märket Kickers och är speciellt utformade för spädbarn och är perfekta för ditt barns första steg.

Dessa kängor har ovandelar i högkvalitativt läder för maximal styrka och hållbarhet. Den charmiga och eleganta designen är perfekt för små prinsessor i vardande. Små flickor kommer att älska de snygga detaljerna, som de broderade blommorna och de små rosetterna på skons ovansida.

Kickers Bonzip-2 booties är inte bara söta, de är också mycket praktiska. De har en halkfri gummisula som ger bra grepp och stabilitet för barnets första steg. Dessutom ger snörningen en perfekt och säker passform för växande små fötter.

Dessa tossor är speciellt utformade för små flickor, med särskild uppmärksamhet på komfort och stöd för växande fötter. Den mjuka innersulan i läder ger bra dämpning och ventilation så att barnets fötter hålls torra och bekväma hela dagen.

Oavsett om det gäller ett speciellt tillfälle eller vardagskläder är Kickers Bonzip-2 booties ett perfekt val för små flickor. De finns i flera olika storlekar för att passa alla åldrar. Ge din lilla flicka kvaliteten och stilen från varumärket Kickers med dessa söta kängor från Bonzip-2. De kommer garanterat att bli ett välkommet tillskott i hennes garderob.

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 961631-10-133
Färg silver
Färg Silver
Kön Kvinna
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1