Klänning för babyflicka Hummel Corsi

Klänning för babyflicka Hummel Corsi

Börjar på: 489,09 kr

417,84 kr

-15%
Ge din lilla flicka en touch av stil med klänningen Hummel Corsi, designad av det kända märket Hummel.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 489,09 kr

417,84 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Klänning för babyflicka Hummel Corsi

Hummel Corsi baby girl dress är en elegant och bekväm klänning för blivande små prinsessor. Klänningen är tillverkad av det välkända märket Hummel och är ett måste för småflickor. Klänningen är designad för små flickor i åldern 0 till 24 månader och är den perfekta blandningen av stil och komfort för din lilla ängel.

Med sin feminina design och mjuka färger är Hummel Corsi baby girl dress perfekt för alla tillfällen. Oavsett om det är för en födelsedag, ett dop eller bara en dag ute med familjen, kommer din lilla flicka att älska den här klänningen. Den ikoniska Hummel -logotypen broderad på framsidan ger klänningen en sofistikerad touch.

Klänningen är tillverkad av högkvalitativa material och är mjuk och skonsam mot bebisars känsliga hud. Elle är också mycket lätt och andas, vilket gör att din lilla flicka kommer att känna sig bekväm och glad hela dagen. Klänningens lösa passform gör dessutom att ditt barn kan röra sig fritt och leka utan begränsningar.

Klänningen Hummel Corsi är också mycket praktisk för upptagna föräldrar. Elle är lätt att ta på och av tack vare tryckknapparna på axlarna. Dessutom är elle maskintvättbar, vilket gör den till ett perfekt val för mammor och pappor som letar efter en lättskött outfit till sitt barn.

Hummelengage är ett välkänt varumärke som strävar efter att tillhandahålla hållbara kvalitetsprodukter för barn. Klänningen Hummel Corsi för babyflickor är ett utmärkt exempel på deras engagemang för kvalitet. Elle är utformad för att tåla vardagligt slitage och för att följa med din baby på alla hennes äventyr.

Kort sagt, Hummel Corsi klänning för babyflickor är ett måste för babyflickor. Med sin eleganta design, komfort och hållbarhet är klänningen perfekt för alla små prinsessor. Så tveka inte längre och erbjud ditt barn den bästa kvaliteten med klänningen för babyflickor Hummel Corsi.

Mer information

Varumärke Hummel
Tillverkarens SKU 224625-8535
Färg blå
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1