Klänning för babyflicka Hummel Berry

Klänning för babyflicka Hummel Berry

Börjar på: 366,67 kr

322,47 kr

-12%
Upptäck den senaste klänningen för babyflickor från Hummel Berry för en feminin och trendig look. Perfekt för spirande fashionistas.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 366,67 kr

322,47 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Klänning för babyflicka Hummel Berry

Hummel Berry klänning för babyflickor är det perfekta tillskottet till din lilla prinsessas garderob. Klänningen är tillverkad av det ikoniska märket Hummel och har designats för att ge din lilla flicka stil och komfort.

Klänningen har en charmig design med fina detaljer som volanger på ärmarna och en rosett på framsidan. Det bäriga mönstret ger klänningen en lekfull och rolig touch. Din lilla flicka kommer att älska att bära den när hon går ut med dig.

Klänningen är tillverkad av högkvalitativa material och känns mjuk och lätt mot ditt barns känsliga hud. Den är perfekt för varma sommardagar, men kan också kombineras med strumpbyxor och en kofta för svalare dagar.

Varumärket Hummel är känt för sitt engagemang för kvalitet och det är inte annorlunda med den här klänningen. Varje detalj är noga genomtänkt för att ge din lilla flicka den bästa komforten och en trendig look. Du kan vara säker på att denna klänning kommer att hålla länge och kan föras vidare till andraautres bebisar i familjen.

Denna Hummel Berry klänning för babyflickor är ett perfekt val för alla speciella tillfällen, oavsett om det är en födelsedagsfest eller en familjefotografering. Den kan också bäras till vardags för en avslappnad men ändå elegant klädsel look.

Klänningen finns i olika storlekar för att passa alla stadier i din flickas tillväxt och är ett måste i hennes garderob. Ge henne det bästa med Hummel Berry klänning för babyflickor från Hummel. Beställ nu och gör dig redo att se din lilla flicka stråla i denna bedårande, bekväma klänning.

Mer information

Varumärke Hummel
Tillverkarens SKU 224620-6367
Färg grön
Färg Grön
Kön Kvinna
Åldersgrupp Baby