Baby-sandaler Aster Bimbo-2

Baby-sandaler Aster Bimbo-2

Börjar på: 918,21 kr

734,56 kr

-20%
Ge ditt barn komfort och stil med dessa sandaler från Aster Bimbo-2. De är perfekta för småbarn och är designade av Aster.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard

Börjar på: 918,21 kr

734,56 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Baby-sandaler Aster Bimbo-2

Aster Bimbo-2 babysandaler är det perfekta valet för modemedvetna småbarn. De är tillverkade av märket Aster och är designade för bebisar, vilket garanterar komfort och stil. Med sin charmiga design och överlägsna kvalitet är dessa sandaler ett måste för alla föräldrar som bryr sig om sitt barns komfort och stil.

Aster Bimbo-2 babysandaler är tillverkade med omsorg om detaljerna och kombinerar högkvalitativa material med oklanderlig finish. Den halkfria yttersulan ger perfekt grepp för barnets första steg, medan den mjuka, dämpade innersulan ger optimal komfort. De justerbara remmarna ger också perfekt passform för växande små fötter.

Sandalerna finns i en neutral, trendig färg och passar utmärkt till alla bebisens kläder. Oavsett om det är en dag på stranden, en promenad på stan eller ett speciellt tillfälle, kommer Aster Bimbo-2 babysandaler att ge en touch av stil till varje outfit.

Sandalerna är inte bara snygga och bekväma, de är också lätta att ta hand om. De är tillverkade av kvalitetsmaterial, är slitstarka och kan följa med barnet på alla äventyr. Den tidlösa designen gör dem dessutom till en perfekt present till barnen i din familj och bland dina vänner.

Ge ditt barn det bästa av två världar med Aster Bimbo-2 babysandaler: komfort och stil. Låt inte ditt barns små fötter bli bortglömda, ge dem det bästa med dessa sandaler av hög kvalitet. Beställ nu och lägg till en touch av mode i ditt barns garderob.

Mer information

Varumärke Aster
Tillverkarens SKU 902440-10-132
Färg rosa
Färg Rose
Kön Blandad
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1