Baby-sandaler Aster Bimbo

Baby-sandaler Aster Bimbo

Börjar på: 918,21 kr

734,56 kr

-20%
Aster BimboDe oumbärliga sandalerna för bebisar. Komfort och stil för varje steg ditt barn tar. Upptäck dem nu!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard

Börjar på: 918,21 kr

734,56 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Baby-sandaler Aster Bimbo

Letar du efter det perfekta paret sandaler till din bebis? Upptäck Aster Bimbo babysandaler från Aster! Dessa sandaler är särskilt utformade för småbarn och erbjuder både komfort och stil för soliga dagar.

Babysandalerna Aster Bimbo är tillverkade av högkvalitativa material och är både flexibla och slitstarka för att följa ditt barns första steg. De halkfria sulorna hjälper dessutom ditt barn att röra sig säkert.

Aster Bimbo babysandaler finns i flera olika storlekar för att passa ditt barns små fötter perfekt. Dessutom kommer deras färgglada, lekfulla design att ge en rolig touch till ditt barns alla outfits.

Oavsett om det är en dag på stranden eller en promenad på stan är Aster Bimbo babysandaler det perfekta valet för att hålla ditt barns fötter svala och bekväma. De är dessutom lätta att ta på tack vare den praktiska kardborreknäppningen.

Leta inte längre: Aster Bimbo babysandaler är det perfekta valet för ditt barn i sommar. Ge ditt barn komfort, säkerhet och stil med denna sko från Aster. Vänta inte längre utan lägg till dem i din varukorg nu!

Mer information

Varumärke Aster
Tillverkarens SKU 902440-10-53
Färg blå
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1