Baddräkt med uv-skydd för barn Playshoes UDino

Baddräkt med uv-skydd för barn Playshoes UDino

Börjar på: 465,10 kr

288,31 kr

-38%
Skydda ditt barn från solen med stil i baddräkten Playshoes UDino. Finns för juniorer och är vattentät mot UV-strålar.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard

Börjar på: 465,10 kr

288,31 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Baddräkt med uv-skydd för barn Playshoes UDino

Upptäck Playshoes UDino UV-skyddande simset för barn, speciellt utformat för blivande unga simmare! Med sitt välkända varumärke, Playshoes, erbjuder detta set optimalt skydd mot solens skadliga UV-strålar för ditt barn. Detta simset är lämpligt för juniorer och är perfekt för barn som vill ha roligt i vattnet i fullständig säkerhet.

Setets överdel har hög krage och långa ärmar som täcker hela kroppen. Det roliga dinosauriemotivet kommer att ge ditt barns look en touch av fantasi. De matchande underbyxorna erbjuder också UV-skydd för benen, medan det elastiska midjebandet säkerställer en bekväm passform.

Baddräkten är tillverkad av högkvalitativa material och är slitstark och klorresistent, perfekt för många roliga timmar vid poolen eller på stranden. Dessutom är den lätt att sköta och torkar snabbt för bekväm användning.

Ge ditt barn det bästa skyddet mot UV-strålar samtidigt som det får en rolig och färgglad look med detta simset Playshoes UDino. Detta set är perfekt för unga simmare och är ett måste för alla vattenutflykter. Lämna inte ditt barn ute i solen utan rätt skydd, välj Playshoes UDino child protection UV swimsuit redan idag!

Mer information

Varumärke Playshoes
Tillverkarens SKU 461397-053
Färg ecru
Färg Vit
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior
Antal per produkt 1