Baddräkt med uv-skydd för barn Playshoes Dino

Baddräkt med uv-skydd för barn Playshoes Dino

Börjar på: 465,10 kr

288,31 kr

-38%
Skydda ditt barn från solen med stil med Playshoes Dino simningskit, perfekt för juniorer som är sugna på vattenäventyr!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard

Börjar på: 465,10 kr

288,31 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Baddräkt med uv-skydd för barn Playshoes Dino

Upptäck vårt badset för barn Playshoes Dino, utformat för att ge optimalt UV-skydd under soliga dagar på stranden eller vid poolen. Denna produkt är speciellt utformad för juniorer, så att de kan njuta av vattenaktiviteter i fullständig säkerhet.

Varumärket Playshoes är känt för sin kvalitet och känsla för detaljer, och den här baddräkten är inget undantag. Den är tillverkad av högkvalitativa material och ger maximalt skydd mot solens skadliga strålar, samtidigt som den är bekväm att bära.

Setet består av en långärmad t-shirt och badshorts, båda prydda med roliga dinosauriemotiv. De långa ärmarna täcker hela kroppen, medan badshortsen ger maximal rörelsefrihet för simning och lek i vattnet.

Baddräkten är lätt och andas och är perfekt för varma sommardagar. Dessutom torkar den snabbt för komfort hela dagen. Den är också klor- och havsvattenresistent, vilket garanterar långvarig hållbarhet.

Ge ditt barn det skydd de behöver för att kunna njuta av vattenaktiviteter fullt ut med Playshoes Dino baddräkt. Med sin lekfulla design och exceptionella kvalitet kommer detta set att vara den perfekta följeslagaren för ditt barns soliga äventyr i vattnet.

Mer information

Varumärke Playshoes
Tillverkarens SKU 461397-007
Färg blå
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior
Antal per produkt 1