Shorts för babypojkar Hummel Corsi

Shorts för babypojkar Hummel Corsi

Börjar på: 305,46 kr

274,84 kr

-10%
Upptäck den unika stilen hos Hummel med baby boy shorts Corsi, perfekt för modemedvetna småbarn.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 305,46 kr

274,84 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Shorts för babypojkar Hummel Corsi

Upptäck komfort och tidlös stil med dessa shorts för babypojkar Hummel Corsi. Shortsen är tillverkade av det kända märket Hummel och är speciellt designade för småbarn. Med sin klassiska design och ljusa färger kommer ditt barn att vara redo för sommarens alla äventyr.

Shortsen är perfekta för barn mellan 0 och 2 år och har perfekt passform för växande små ben. De är tillverkade av högkvalitativa material och är både mjuka och slitstarka, vilket ger optimal komfort för ditt barn hela dagen.

Hummel har en unik design med en ikonisk logotyp och iögonfallande detaljer. Med resår i midjan och dragsko kan shortsen enkelt anpassas till ditt barns storlek och ger en bekväm passform.

Oavsett om det är en dag på stranden, en promenad med familjen eller en lekstund i parken är Hummel Corsi baby boy shorts det perfekta valet. De är léger och andas, vilket gör att ditt barn håller sig sval och bekväm i varmt väder.

Låt ditt barn sticka ut från mängden med dessa snygga och trendiga shorts från Hummel. Lägg till dem i hans garderob nu och njut av den exceptionella kvaliteten och stilen hos Hummel för din lilla pojke. Beställ nu och ge ditt barn en bekväm och trendig look.

Mer information

Varumärke Hummel
Tillverkarens SKU 224633-8535
Färg blå
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1