Sandaler för babyflickor Kickers Bigflo-C

Sandaler för babyflickor Kickers Bigflo-C

Börjar på: 599,90 kr

479,92 kr

-20%
Ge din lilla flicka en chic och bekväm look med Kickers Bigflo-C sandaler. Kvalitet från ett ledande varumärke för din lilla prinsessa.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 599,90 kr

479,92 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sandaler för babyflickor Kickers Bigflo-C

Kickers Bigflo-C baby girl sandaler är det perfekta valet för din lilla prinsessa. Dessa sandaler är designade av det kända märket Kickers och kombinerar stil och komfort för ditt barns känsliga fötter. De är speciellt designade för flickor och finns i en mängd livfulla färger som matchar alla outfits.

Sandalerna är tillverkade av högkvalitativa material och är både lätta och slitstarka, vilket gör dem till det perfekta valet för spirande små äventyrare. Gummisulan ger bra stöd och ett säkert grepp för ditt barns första steg.

Den snygga designen på sandalerna Kickers kompletteras av en justerbar rem med kardborreknäppning, vilket gör dem lätta att ta på och av. Du kommer&039;inte att behöva oroa dig för att tappa bort skor på familjeutflykter!

Oavsett om du planerar en dag på stranden, en promenad på stan eller ett speciellt tillfälle är Kickers Bigflo-C sandaler för babyflickor det perfekta valet för att komplettera alla outfits. Dessa sandaler finns för babyflickor och är också en perfekt present till nyblivna föräldrar.

Ge din lilla flicka komfort och stil med Kickers Bigflo-C sandaler för babyflickor. Beställ dem nu och låt din bebis njuta av det allra bästa inom skor!

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 962450-10-114
Färg kamel
Färg Brun
Kön Kvinna
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1