Baby tränare Kickers Kickiconic

Baby tränare Kickers Kickiconic

Börjar på: 918,21 kr

734,56 kr

-20%
Kickers Kickiconic babyskor för en trendig look från tidig ålder. Varumärket Kickers, en symbol för kvalitet och tidlös stil.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 918,21 kr

734,56 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Baby tränare Kickers Kickiconic

Kickers Kickiconic babyskor är det perfekta valet för modemedvetna småbarn. Varumärket Kickers är känt för sina högkvalitativa skor, och dessa sneakers är inget undantag. De är designade speciellt för bebisar och är både bekväma och moderiktiga.

De är tillverkade av högkvalitativa material och är både mjuka och slitstarka för växande fötter. De har en slitstark gummisula som ger optimalt grepp för barnets första steg. Dessutom är de lätta och flexibla för maximal komfort hela dagen.

Designen på Kickers Kickiconic babyskor är helt enkelt bedårande. Med sitt hjärtformade mönster på sidan och sin pastellfärg rose ger de en söt touch till alla babyoutfits. Dessa sneakers är perfekta för speciella tillfällen eller bara en dag i parken.

Som ett erfaret skomärke vet Kickers point hur viktigt det är att ta hand om bebisars fötter. Därför har de här skorna en innersula i läder som andas och håller fötterna torra och bekväma. Dessutom är de lätta att ta på tack vare de elastiska snörena, så att föräldrarna enkelt kan ta på och av dem.

Ge ditt barn de allra bästa skorna med Kickers Kickiconic baby trainers. De kombinerar stil, komfort och kvalitet för att hålla små fötter glada och friska. Dessa sneakers finns i babystorlekar och är ett måste för alla föräldrar som är måna om sitt barns välbefinnande. Lägg till dem i ditt barns garderob idag!

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 961610-10-53
Färg blå beige marinblå
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Baby