Baby-sandaler Kickers Kickjune

Baby-sandaler Kickers Kickjune

Börjar på: 599,90 kr

479,92 kr

-20%
Kickers Kickjune babysandaler: det perfekta valet för ditt barns små fötter. Upptäck deras söta design nu!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 599,90 kr

479,92 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Baby-sandaler Kickers Kickjune

Upptäck de bedårande sandalerna Kickers Kickjune! Dessa skor är perfekta för ditt barns små fötter, med sin söta design och exceptionella komfort. Dessa sandaler är tillverkade av det kända märket Kickers och är designade för bebisar och erbjuder åldersanpassat stöd och skydd.

Sandalerna Kickers Kickjune har en mjuk, halkfri sula som är perfekt för barnets första steg. De är också lätta och flexibla, så att ditt barn kan röra sig fritt utan att begränsas av sina skor. Kardborreknäppningen gör dem dessutom lätta att ta på och hålla på plats, för optimal passform.

Designen på dessa sandaler är helt enkelt läcker! De finns i en rad olika färger och mönster, alla lika söta autres. Ditt barn kan ha en trendig och originell look, samtidigt som det har bekväma skor. Kickers Kickjune är också lätta att rengöra, vilket är ett stort plus för små barn som gillar att utforska och leka i smutsen.

Sandalerna är tillverkade av kvalitetsmaterial och är slitstarka och tåliga, vilket gör dem till en utmärkt investering för föräldrar som bryr sig om sina barns kvalitet och komfort. Dessutom är varumärket Kickers känt för sina högkvalitativa skor, så du kan vara säker på att du får en pålitlig produkt som du kan lita på.

Ge ditt barn de bästa skorna för sommaren med Kickers Kickjune babysandaler. Bekväma, slitstarka och bedårande, de kommer att vara perfekta för att följa med ditt barn på alla hans sommaräventyr. Tveka inte att lägga till dessa sandaler till ditt barns garderob redan idag!

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 960740-30-53
Färg blå
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1