Sandaler för barn Kickers Kickjune

Sandaler för barn Kickers Kickjune

Börjar på: 599,90 kr

450,41 kr

-25%
Kickers KickjuneDe perfekta sandalerna för små äventyrare och spirande fashionistas. Bekväma, roliga och snygga. Tillgängliga nu!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 599,90 kr

450,41 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sandaler för barn Kickers Kickjune

Kickers Kickjune sandaler för barn är perfekta för din lilla äventyrare eller spirande fashionista. Med sin lekfulla design och det ikoniska varumärket Kickers är sandalerna både bekväma och moderiktiga.

nom Kickers är synonymt med kvalitet och hållbarhet, och dessa sandaler är inget undantag. De är tillverkade av högkvalitativa material och är utformade för att klara dina barns lekar och äventyr. Gummisulorna ger bra grepp och skydd mot hala ytor, medan ovandelen i äkta läder är både flexibel och slitstark.

Kickers Kickjune barnsandaler är designade för juniorer, vilket innebär att de är perfekta för växande barn. Den ergonomiska formen och hålfotsinlägget ger optimal komfort och stöd för växande fötter. Dessutom garanterar den justerbara kardborreknäppningen en perfekt passform för alla barn.

Oavsett om det är en dag på stranden, en promenad med familjen eller en dag i skolan är dessa sandaler perfekta för alla tillfällen. Deras mångsidiga design och komfort gör dem till ett par skor som ditt barn inte kommer att vilja ta av sig.

Varumärket Kickers är synonymt med stil och dessa sandaler är inget undantag. De finns i en mängd roliga färger och mönster och ger alla outfits en touch av nyckfullhet. Ditt barn kommer att älska att bära dem och visa upp sin unika stil för sina vänner.

Förutom att vara bekväma och trendiga är Kickers Kickjune sandaler för barn&039;också mycket praktiska. De är lätta att ta hand om och rapide tack vare ovandelen i äkta läder, och den öppna designen gör att luften kan cirkulera och håller dina barn svala även i varmt väder.

Kort sagt, Kickers Kickjune barnsandaler är det perfekta valet för föräldrar som bryr sig om sina barns kvalitet och komfort. Med sitt världsberömda varumärke, lekfulla design och optimala komfort är dessa sandaler ett måste för alla växande barn. Ge dina barn det bästa med Kickers Kickjune barnsandaler.

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 960740-30-133
Färg gul
Färg Gul
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior
Antal per produkt 1