Sandaler för babyflickor Kickers Diazzy

Sandaler för babyflickor Kickers Diazzy

Börjar på: 673,35 kr

538,68 kr

-20%
Ge din lilla flicka en touch av mode med sandalerna Kickers Diazzy, som kombinerar elegans och komfort för små fashionistas.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 673,35 kr

538,68 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sandaler för babyflickor Kickers Diazzy

Kickers Diazzy baby girl-sandaler är den perfekta accessoaren för modemedvetna små flickor. Med sin eleganta design och oöverträffade komfort är dessa sandaler ett måste i sommar.

Sandalerna tillverkas av det kända märket Kickers och är den perfekta kombinationen av stil och kvalitet. Varumärket Kickers är känt för sina högkvalitativa och slitstarka skor, och dessa sandaler är inget undantag.

Sandalerna är särskilt utformade för små flickor och är anpassade till deras ålder och kroppsform. Den mjuka, lätta sulan ger optimalt stöd för växande fötter, samtidigt som de kan röra sig och leka fritt. Dessutom ger läderfodret komfort hela dagen.

Designen på dessa sandaler är både elegant och lekfull. De ljusa remmarna i äkta läder rose är prydda med vackra blomdetaljer som ger din lilla flickas outfit en touch av fantasi. De justerbara remmarna ser till att ditt barns fötter får bra stöd och att sandalerna sitter perfekt.

Kickers Diazzy sandaler för flickor är perfekta för alla tillfällen. Oavsett om det är en dag på stranden, en familjeutflykt eller en födelsedagsfest passar dessa sandaler till varje outfit och ger en touch av stil till alla tillfällen.

Ge din lilla flicka den komfort och stil hon förtjänar med Kickers Diazzy baby girl sandals. Sandalerna finns i olika storlekar för bebisar från 0 till 24 månader och är den perfekta presenten till unga mammor som letar efter en praktisk men ändå modern sko till sin lilla prinsessa.

Vänta inte längre och lägg till Kickers Diazzy baby girl sandals i ditt barns garderob. Beställ dem idag och ge din lilla flicka det allra bästa i komfort och stil med Kickers.

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 960680-10-10
Färg marinblå
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1