Tränare för baby boy Kickers Kickboost

Tränare för baby boy Kickers Kickboost

Börjar på: 844,75 kr

633,56 kr

-25%
Trendiga, bekväma barnskor designade av det kända märket Kickers för små äventyrare!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 844,75 kr

633,56 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Tränare för baby boy Kickers Kickboost

Kickers Kickboost baby boy trainers är det perfekta valet för modemedvetna småbarn. Med sin eleganta design och välkända varumärke är dessa skor både praktiska och snygga.

Varumärket Kickers är känt för sina kvalitetsskor, och dessa babyskor är inget undantag. De är tillverkade av slitstarka och bekväma material och är utformade för att tåla den gränslösa energin hos växande bebisar.

Dessa sneakers är speciellt utformade för spädbarn, med en mjuk, halkfri sula för att säkerställa en säker och bekväm promenad. Dessutom ger snörningen en perfekt passform som anpassar sig till små fötters tillväxt.

Skorna har en både modern och tidlös design med snygga detaljer som logotypen Kickers på sidan och de röda och gröna signaturfärgerna på sulan. De finns i en rad olika färger som passar alla stilar och outfits.

Oavsett om det är en dag i parken eller ett speciellt tillfälle, Kickers Kickboost baby boy trainers är det perfekta valet för att hålla små fötter både bekväma och fashionabla. Ge ditt barn det bästa med Kickers shoes, ett märke som du har litat på i årtionden.

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 960211-30-10
Färg marin
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1