Sandaler för flickor Kickers Preziosa

Sandaler för flickor Kickers Preziosa

Börjar på: 722,32 kr

504,16 kr

-30%
Upptäck elegansen och komforten hos Kickers Preziosa sandaler för tjejer. Ett måste för unga kvinnor som vill ha stil.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 722,32 kr

504,16 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sandaler för flickor Kickers Preziosa

Upptäck Kickers Preziosa sandaler för tjejer, ett måste för unga kvinnor som vill ligga i framkant när det gäller mode! Med sin eleganta design och oklanderliga kvalitet är dessa sandaler perfekta för juniorer som vill kombinera stil och komfort.

Varumärket Kickers har varit känt för sina kvalitetsskor i årtionden, och sandalerna Preziosa är inget undantag. De är tillverkade av högkvalitativa material och är både slitstarka och hållbara, perfekt för vardagsbruk. Gummisulan ger perfekt grepp för en säker och trygg promenad.

Sandalerna Kickers Preziosa är speciellt utformade för flickor, med en feminin och trendig stil. Remmen på framsidan av foten är dekorerad med fina blommor i relief, vilket ger en touch av fantasi och charm. Den justerbara ankelremmen ger perfekt passform och optimalt stöd för foten.

Oavsett om det är en dag på stranden, en promenad på stan eller en kväll ute med vännerna är sandalerna Preziosa det perfekta komplementet till en ung flickas outfit. Den tidlösa vita färgen är lätt att matcha med alla färger, och den eleganta designen gör dem till ett mångsidigt val för alla tillfällen.

Dessutom är sandalerna Kickers Preziosa extremt bekväma att bära. Den mjuka innersulan i läder formar sig efter foten och ger optimal stötdämpning för komfort hela dagen. Så unga tjejer kan njuta av sin dag utan att oroa sig för sina fötter.

Ge din dotter de allra bästa skorna med sandalerna Kickers Preziosa. Dessa sandaler kombinerar perfekt kvalitet, stil och komfort för en unik port upplevelse. Lägg till dem i ditt barns skosamling nu och unna henne ett säkert kvalitetsval. Beställ idag!

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 959991-30-10
Färg marin
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Junior
Antal per produkt 1